Har du fått med deg denne podkasten?

«Glam Talk med Tomas Erdis» er vår nye favorittpodd (selv om vi skal innrømme at vi er litt inhabile).

Publisert Sist oppdatert

Har du fått med deg podkasten «Glam Talk med Tomas Erdis»? Hvis ikke bør du definitivt sjekke den ut!

Tomas har jobbet som makeupartist i ni år, og kan føre opp noen av de største kjendisene og merkene i Norge på CV-en sin. I tillegg til å være helt rå med sminkekosten, er han også ganske rå på skravling, og det er akkurat det du får i podden en gang i uka: masse skjønnhetstips, gossip og prat med kule og inspirerende personer som Astrid S, Madeleine Pedersen, Kristine Ullebø og Dajana Tomanovic, for å nevne noen.

Glam Talk om skjønnhet

- Jeg er skikkelig glad i å prate med folk og alltid veldig nysgjerrig på hva som skjuler seg bak fasaden hos mennesker. I podden ønsker jeg å ta opp temaer innen skjønnhet som ikke bare dreier seg om det som er perfekt på Instagram. Jeg er takknemlig for alle gjestene mine som deler alt fra sine usikkerheter til det de elsker mest med seg selv. Vi har så mange rå damer i dette landet! Om du har noen ønsker eller forslag til hvem du vil høre i podden må du veldig gjerne sende meg en DM på Instagram (@tomaserdismakeup)!

Hvordan endte du opp med å jobbe i skjønnhetsbransjen?

- Jeg gikk på Tonelise Akademiet i 2010 på en makeuplinje som varte i 2,5 måned. Etter det lette jeg rundt på google etter folk i bransjen og sendte mailer til alle som hadde en e-postadresse omtrent, og spurte om jeg vær så snill kunne få assistere dem. Mange svarte at de ikke jobbet som makeupartister en gang, haha! Men jeg fikk heldigvis svar av noen, og startet å assistere forskjellige makeupartister.

Disse skjønnhetsproduktene ble kåret til årets beste!

- Deretter flyttet jeg til New York for å se hvordan det var å jobbe der, og endte opp med å pendle mye frem og tilbake mellom Norge og NYC. Etter nesten 4 år totalt i Los Angeles og NYC bestemte jeg meg for at det var i Skandinavia jeg trivdes best i. Jeg savnet naturen, menneskene og kulturen. Heldigvis er jeg så heldig at jeg fortsatt reiser masse. Så langt i år har jeg allerede vært i Spania, Argentina, Italia, Sverige og flere spennende steder i Norge!

- Jeg elsker virkelig jobben min og det jeg gjør, tross lange og travle dager. Det å nå få utfolde meg kreativt også gjennom en podkast er utrolig spennende! Jeg håper du vil følge meg og Glam Talk videre!

Stor maskaraguide - her er redaksjonens favoritter.

«Glam Talk med Tomas Erdis» finner du på iTunes og Spotify. Følg med, de kommende ukene vil det dukke opp mange spennende gjester!

Powered by Labrador CMS