Tacosalat

Prøv Gitte & Filips tacosalat.
25Nå selger de ordentlige maislefser i butikk – perfekt til Gitte & Filips nydelige tacosalat. Like god på en enkel hverdag som på en fredag.
INGREDIENSER
2 kyllingfileter
1 liten gul løk
3 fedd hvitløk
1 rød chili
Salt
Cayennepepper
2 modne avokadoer
ca 2 dl raspet ost
saften fra 2 lime
1 Hjertesalat
1 pakke sorte små bønner
Tomatsalsa (Gitte & Filips absolutte favoritt er denne)
Lettrømme
Koriander
1 pakke maistortillas
Olivenolje til steking
Prøv også: Spicy ananas-taco med kylling!

TILBEREDNING
- Kutt maistortillas i trekanter. Stek deretter lefsene i en stor panne med en god klunk olje på middels varme i omganger, slik at ingen blir liggende oppå hverandre i pannen.
- Kutt løk, hvitløk og chilli. Fres dette i en annen panne i et par minutter sammen med en klunk olje, før du har i opphakket kyllingfilet.
- Tilsett deretter salt, cayennepepper, (smak til så det blir den styrken du vil ha) og en skvett limejuice.
- La kylling, løk, hvitløk, chilli og krydderet steke sammen til kyllingen er gjennomstekt.
- Skyll og kok de sorte bønnene i en liten kjele med litt vann.
- Lag guacamole ved å mose avokadoene, kryste over limejuice, og smak til med salt og pepper.
- Kutt salat og fordel på halvdype tallerkener.
- Kryst over litt limejuice og fordel tortillachips, raspet ost, bønner og kylling på hver tallerken.
- Legg en god skje salsa, rømme og guacamole på til slutt sammen med frisk koriander.
Server gjerne med litt ekstra limejuice, og rømme, salsa og guacamole ved siden av.
