mote

Kendall Jenner viste fram "kjæresten" på after party

Og Gigi Hadid festet med Leonardo DiCaprio. Alt du trenger å vite om årets MET-galla.

Publisert Sist oppdatert

Første mandagen i mai arrangeres det som anses som den største årlige motebegivenheten i New York – MET-gallaen. Kjendiser og motepersonligheter samles på den røde løperen for å hedre den årlige utstillingen på The Metropolitan Museum of Art, som i år er Karl Lagerfeld – A Line of Beauty.

Les også: Nå er snart sesong 2 av "And Just Like That" her.

Anne Hathaway, Jared Leto og Salma Hayek-Pinault sammen på den røde løperen.

Og mens Jared Leto dukket opp utkledd som den elskede katten til Karl, Choupette, kom Rihanna iført en brudekjole full av hvite kamelia-blomster (som motehuset Chanel er så kjent for) – hånd i hånd med kjæresten, rap-artisten ASAP Rocky.

Rihanna venter sitt andre barn med rapperen ASAP Rocky, hun bar en kjole signert Maison Valentino på MET-gallaen, mens ASAP Rocky bar en kreasjon signert Gucci.

Kendall Jenner, Kim Kardashian og Kylie Jenner på den røde løperen.

Ankom after party med den nye "kjæresten"

Kendall Jenner klar for after party i en transparent kjole.

Etter selve gallaen ble det holdt ulike after partys, og mange av de største kjendisene dro til Zero Bond i NoHo. Her var både Kendall Jenner med sin nye utkårede, sangeren Bad Bunny (Benito Antonio Martínez Ocasio) fra Puerto Rico og også Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio.

Gigi Hadid ankom den røde løperen sammen med Matthew Williams, men på after party kom hun sammen med to venninner. Og like etter ankom Leonardo DiCaprio samme fest.

Ryktene skal ha det til at Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio har noe på gang. De skal ha blitt observert flere ganger sammen, og har en rekke felles bekjente. Både Leonardo og Gigi har nylig gått ut av to lange forhold, men Leonardo skal visstnok ha hatt et godt øye til den 28 år gamle modellen over lengre tid.

Powered by Labrador CMS