Ukens ønskeliste

Foto: Produsentene

Denne uken har vi blant annet twisted candles fra Hay, sneakers fra Acne Studios og en Coffee Table Book fra New Mags på ønskelista.

Publisert Sist oppdatert

Ukens ønskeliste er stappfull av nydelig vårnyheter som vi kan pynte oss i, men også et par skjønnheter vi kan pynte hjemmet vårt med. Vi prater selvfølgelig om de nydelige tvinnede lysene fra Hay som er å se i mange hjem om dagen.

Det er meldt deilig vær fremover og endelig litt mildere. Vi har lenge lett etter den perfekte denim-jumpsuiten vi kan kle oss i nå, og det er et plagg vi ikke bruker alt for mye, men som vi vil bruke mer – vi fant en skikkelig fin fra Zara som vi deler med dere. Denim jumpsuit vi vil style med hvit bluse med krage, dra gjerne kanten på blusen litt utenfor ermene på jumpsuiten for en mer vårlig look. Og vi vil toppe det hele med tilbehør som sorte boots og lekkert accessories.

På ønskelisten har vi også en rutete blazer fra Zara som gir oss skikkelig Balenciaga-vibber, en trenchcoat fra H&M og joggebukse fra Ganni. Vi lader selvfølgelig også opp til påskeferie med sun drops fra Dr. Barbara Sturm på ønskelista.

Psst, husk at joggebuksen kan styles med kule boots og en blazer!

Drøm deg bort i ønskelisten slik som oss, og for ikke å nevne den nydelige summervibe coffee table-boken vi har på ønskelisten nå, kan vi nesten ikke vente til vi kan reise igjen. Men enn så lenge får vi ta med ferien inn i hjemmet vårt og drømme oss bort i bilder.

Vi i ELLE-redaksjonen ønsker deg en fin uke!

Ukens ønskeliste

Denim jumpsuit fra Zara, kr 729.

Bluse med krage fra H&M, kr 199 (annonse)

Boots fra & Other Stories, kr 1500 (annonse)

Rutete blazer fra Zara, kr 599.

Trenchcoat fra H&M, kr 899 (annonse)

Vide joggebukser fra Ganni, kr 1399 (annonse)

Sneakers fra Acne Studios, kr 3699 (annonse)

Twisted Candles fra Hay, kr 279.

Jakke med belte i midjen fra & Other Stories, kr 1500 (annonse)

Smykke fra Crystal Haze/Moniker, kr 1399.

Coffee Table Book fra New Mags/Moniker, kr 899.

Sun Drops fra Dr.Barbara Sturm/Lyko, kr 1475.

Powered by Labrador CMS