Superdigg alternativ til fredagstacoen!

Foto: Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley

Denne lekre taco-oppskriften vil vi lage i kveld!

Publisert Sist oppdatert

Tacofredag: Endelig er helgen her, og vi ringer den i kjent stil inn med en skikkelig taco-fest.

Denne freshe varianten er kjøttfri, og faktisk også helt vegansk – men aller viktigst så smaker den super godt.

Her finner du en annen deilig helgefavoritt: Risotto med kapers, urteolje og marinert blomkål.

Taco med fivespice-stekt søtpotet, avokado- krem, syltet rødløk og mangosalsa Foto: Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley Ingredienser Til 4 personer trenger du: 2 store søtpoteter, skrellet og kuttet i terninger 2 ss fivespice-krydder 2 modne avokadoer 1 saften fra lime 1 bunt frisk koriander 1 moden mango 1 granateple 1 finhakket rød chili extra virgin olivenolje 12 maistortillalefser syltet rødløk vegansk majones 1 lime skåret i båter til servering havsalt Slik gjør du: Krydre søtpotet-terningene med fivespice-krydderet, og stek terningene i litt olje til de er møre. Avokadokrem Del avokadoene i to og fjern steinen og skallet. Kjør avokado, limesaft, halvparten av korianderen og en klype havsalt i blenderen til en glatt krem. Mangosalsa Kutt mango i små terninger og ha i en bolle. Rens granateplet for kjerner og ha også de i bollen. Bland i chili, litt extra virgin olivenolje og resten av korianderen. Montering Rist tortillalefsene i en tørr stekepanne, og topp med søtpotet, avokadokrem, mangosalsa, syltet rødløk og vegansk majones. Server med havsalt og limebåter i skåler som hver enkelt kan forsyne seg av.
Powered by Labrador CMS