Treningstøyet it-jentene elsker

Foto: @lndr

Dette er favoritten til Gigi Hadid, Kourtney Kardashian, Jourdan Dunn og ELLE.

Publisert Sist oppdatert

På jakt etter den perfekte treningstightsen? Vi har funnet den. Og tilfeldigvis er det også favoritten til sporty it-jenter som Gigi Hadid, Kourtney Kardashian, Sophia Richie og Jourdan Dunn.

Merket heter LNDR og er fra Øst-London. Det ble lansert i 2015 av Johanna Turner, Sarah Donnelly og Donna Harris, og skal representere din indre "londoner". LNDR fokuserer på å kombinere en aktiv hverdag med et urbant uttrykk og selv om det er klær til trening, blir it-jentene observert i de lekre tightsene og toppene utenfor treningsstudio.

Tips: Slik velger du riktig treningstights

DEN PERFEKTE TRENINGSTIGHTSEN

Og mer behagelig treningstøy skal du lete lenge etter. Perfekt høye i livet, fantastisk passform og sømløs konstruksjon. De er myke, behagelige, sitter godt under økten og er laget i hurtigtørkende materiale, som gjøre at den passer like godt til løping som til styrke og yoga. Vi har ikke vært borti en så allsidig treningstights før!

Våre favoritter er LNDR Motion Tights og Six Eight Stripe Tights. Motion Tights er behagelig på og har litt hold i seg, selv om den absolutt ikke er en kompresjonstights. Den har litt lengre bein enn de andre modellene, så den er perfekt for deg som er høy og lei av for korte tights.

Six Eight Stripe er strammere og er en kompresjonstights. Mange blir skeptiske bare de hører ordet, men dette er noe helt annet enn det vi har prøvd før og den gir ikke den stramme og ubehagelige følelsen.

Er du ute etter en enda tightere og mer komprimerende tights er Ultra Leggings tightsen for deg. Her kjenner du at du har på deg en kompresjonstights, men samtidig er den behagelig, myk og mulig å bevege seg fritt i. Også denne har et høyt sømløst liv, som gjør at du slipper den strammende kanten midt på magen, som mange tightser dessverre har.

LNDR Motion Tights fra The Juice, 999,-

Plaggene selges på thejuice.no og hos Juice på Eger, som forresten har et fantastisk utvalg innen lekkert treningstøy. Et must når man er i Oslo.

Verdens enkleste treningsøkt ser du her!

Powered by Labrador CMS