Skjønnhet

6. april, 2018

Fine frisyrer for halvlangt hår

Lyst på en forandring? Sjekk ut disse lekre frisyrene.

Halvlangt hår er superhot og flere kjendiser sverger til den halvlange frisyren.

Hvis du har langt hår og har lyst på en forandring, men ikke tør å ta den helt ut og klippe bob, kan du gå for en trendy og litt rufsete halvlang frisyre/lob med bølger og tekstur. Og hvis du allerde har halvlangt hår er det mange ting du kan gjøre for å variere sveisen.

Helt slett hår, som Kim Kardashian, får du ved å bruke en god rettetang og varmebeskyttende produkter. Du kan også enkelt få en fresh forandring ved å ta hårskillet fra markert midtskill til sideskill, eller omvendt. Eller gå for en voluminøs frisyre med et litt mer tilfeldig skille.

Denne lengden på håret er også perfekt for en rufsete eller helt glatt hestehale. Og der kan du variere med høyden på hestehalen. Det samme kan du gjøre med den klassiske «bunen» eller hårtoppen. Du kan gå for en høy midt oppå hodet eller en lavere i nakken. Og er du litt fingernem, kan du også lage noen kule fletter enten kun i front eller med hele håret.

Mulighetene er mange med halvlangt hår! Og sosiale medier er selvfølgelig stedet for å finne inspirasjon til lekre frisyrer.

Her har vi funnet noen kule inspirasjonsbilder fra kjendisene og it-jentenes Instagram-kontoer:

INSPIRASJON TIL HALVLANGT HÅR

 

JULY 13

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

https://www.instagram.com/p/BHKzjhmhO0L

https://www.instagram.com/p/BbxPfQkA8Ty

https://www.instagram.com/p/Bcm-JIXBQWI

https://www.instagram.com/p/BhJu7BSFAv-

https://www.instagram.com/p/BhOUdDigMrb

@elleaus

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

https://www.instagram.com/p/BeYjyNqlx17

https://www.instagram.com/p/BCsc-PKCon1

Som du ser er det mye inspirasjon til halvlangt hår å hente hos kjendisene, og man kan ha denne lengden til alle hårfarger. Selena Gomez, Alicia Vikander og Sienna Miller har helfarget hår, mens Chrissy Teigen og Rosie Huntington-Whitley har striper og Olivia Palermo og Tone Damli har mørkere bunn og lysere tupper – balayage-style.

 


Flere hårsaker fra ELLE.no: 

Derfor bør du dra til frisøren

Vårens mest trendy hårfarger

Rosa hår!

Relatert