Mote

7. november, 2018

De beste farsdagsgavene

Skjem bort en du er glad i på søndag!

Farsdagsgaver: Tradisjonens tro, feirer vi farsdag i Norge andre søndagen i november. Førstkommende søndag 11. November er det derfor farsdag i Norge. Og hva er vel hyggeligere enn å gjøre stas på en du er veldig glad i og som er som en farsfigur for deg?

tips til farsdagsgaver

Det trenger ikke være den største gaven. En frokost på senga, en koselig lunsj, en hjemmebakt kake, et koselig kort eller bare en gratulasjon på dagen er mer enn nok. Men har du lyst til å skjemme bort noen litt ekstra på farsdagen, er en god bok, undertøy, et gavekort, en middag eller kjøkkenutstyr midt i blinken som farsdagsgave.

En god bok:

Skilegenden Petter Northug har nettopp kommet ut med egen bok og dette må da være den perfekte farsdagsgaven? Du finner boken på blant annet Ark.no, kr 299.

«Dette er historien om en av våre aller største idrettsutøvere. Han som tapte alle skirennene, men aldri ga opp. Gutten som trosset alle og revolusjonerte langrennssporten. Om gullene, skandalene og bilturen som forandret alt.» Boken er fortalt til Jonas Forsang, som også har skrevet bøkene om Petter og Gunnhild Stordalen. Boken om Petter Stordalen er og et hott tips til farsdagsgaven.

Kaffemaskin:

Kaffemaskin fra Smeg, kr 3895.

Hva er vel bedre enn å gi en gave til noen som du kan bruke selv også? Med denne espressomaskinen fra Smeg kan far i huset få kaffe på sengen hver dag, i tillegg til at den tar seg godt ut på kjøkkenbenken.

Barberhøvel:

Selv om skjegg er i vinden som alltid før, må enhver mann ha en barbermaskin på badehylla. Attraxtion Extreme fra OBH Nordica, kr 799.

Gavekort på The Well:

For 295 kr har du tilgang til alt bortsett fra behandlinger.

Menn har også behov for litt «me time», så hva er vel bedre enn å gi et gavekort på The Well i farsdagsgave?  Kos deg i badeanlegget eller med utendørs boblebad, varmekulper, opplevelsesdusjer og saunaer. Ps: Tirsdager er det påbudt med badetøy!

Farsdagsgaver: Hudpleie

Mild & Caring Shaving cream, kr 215.  Face scrub & wash, kr 115.  After shave lotion kr 215. Alt fra Rituals.

Ikke alle menn er like gode på å pleie huden sin, så hva er vel bedre enn å kjøpe en liten velvære-pakke til farsdagen? Barberskum, ansiktsskrubb og after shave lotion er noe alle menn må ha.

Kokkekniv:

Kokkekniv fra Fiskars, kr 1199.

Hva er vel bedre å kjøpe til pappaene som er glad i å lage mat, enn en god kokkekniv!? Denne kokkekniven fra Fiskars kan brukes til all matlaging og er av høykvalitets tysk stål og varmebehandlet bjørk.

Parfyme:

Parfyme fra Yves Saint Laurent, kr 550.

En god parfyme er aldri feil å gi til en mann. Vi i ELLE-redaksjonen digger den nye Y-parfymen fra Yves Saint Laurent, en dristig og frisk duft inspirert av Mr.Saint Laurent selv. Y Eau de Parfum er en mer intens utgave av Y Eau De Toilette som ble lansert i fjor, og er den perfekte farsdagsgaven. 

Fint undertøy:

Boksere er vel noe menn aldri kjøper selv, eller? Det er i hvert fall den perfekte gaven å gi bort i farsdagsgave. Disse bokserne fra Aksel Lund Svindals nye klesmerke Greater Than A er i organisk bomull. Pris kr 300.

Les også: Denne serien får deg garantert til å le

Aksel Lund Svindal med nytt klesmerke

Relatert