Mote

7. november, 2019

De beste farsdagsgavene

Skjem bort en du er glad i på søndag!

Farsdagsgaver: Tradisjonens tro, feirer vi farsdag i Norge andre søndagen i november. Førstkommende søndag, den 10. November, er det derfor farsdag i Norge. Og hva er vel hyggeligere enn å gjøre stas på en du er veldig glad i og som er som en farsfigur for deg?

Tips til farsdagsgaver

Det trenger ikke være den største gaven. En frokost på senga, en koselig lunsj, en hjemmebakt kake, et koselig kort eller bare en gratulasjon på dagen, er mer enn nok. Men har du lyst til å skjemme bort noen litt ekstra på farsdagen, er en god bok, undertøy, et gavekort, en middag eller kjøkkenutstyr midt i blinken som farsdagsgave.

En god bok:

Slalåmlegenden Aksel Lund Svindal har nettopp kommet ut med egen bok og dette må da være den perfekte farsdagsgaven? Du finner boken på blant annet Norli.no,  kr 349.

«Det unike med Svindals karriere er ikke hva han har oppnådd, men hvordan. For første gang forteller Aksel Lund Svindal sin personlige historie, og åpner opp om prinsippene han alltid har jobbet etter, både som idrettsutøver og forretningsmann, lagkamerat og forbilde – prinsipper som har hjulpet ham tilbake til topps, når alle for lengst hadde avskrevet ham etter katastrofale fall og karrieretruende skader. «Større enn meg» er skrevet i samarbeid med Torbjørn Ekelund. Ekelund er journalist, forfatter og redaktør i Harvest Magazine. Han har skrevet en rekke bøker, blant annet bestselgeren «Bli best med mental trening», i samarbeid med Erik Bertrand Larssen.»

Kaffemaskin:

Kaffemaskin fra DeLonghi, kr 1395.

Hva er vel bedre enn å gi en gave til noen som du kan bruke selv også? Med denne espressomaskinen fra Smeg kan far i huset få kaffe på sengen hver dag, i tillegg til at den tar seg godt ut på kjøkkenbenken.

Barberhøvel:

Selv om skjegg er i vinden som alltid før, bør enhver mann ha en barbermaskin på badehylla.

Barberhøvel fra Mühle R89, kr 369.

Gavekort på The Well:

For 295 kr har du tilgang til alt bortsett fra behandlinger.

Menn har også behov for litt «me time», så hva er vel bedre enn å gi et gavekort på The Well i farsdagsgave?  Kos deg i badeanlegget eller med utendørs boblebad, varmekulper, opplevelsesdusjer og saunaer. Ps: Tirsdager er det påbudt med badetøy!

Farsdagsgaver: Hudpleie

Ikke alle menn er like gode på å pleie huden sin, så hva er vel bedre enn å kjøpe en liten velværepakke til farsdagen?

Fuktighetskrem, shower gel og ansiktsvask er noe en hver mann trenger.

Kokkekniv:

Kokkekniv fra Fiskars, kr 1199.

Hva er vel bedre å kjøpe til pappaene som er glad i å lage mat, enn en god kokkekniv!? Denne kokkekniven fra Fiskars kan brukes til all matlaging og er av høykvalitets tysk stål og varmebehandlet bjørk.

Parfyme:

En god parfyme er aldri feil å gi til en mann. Vi i ELLE-redaksjonen digger den nye Sauvage Parfum fra Dior. En ny, høykonsentrert fortolkning av Sauvage som lyser opp duftens karakteristiske friskhet med den sprudlende, fyldige duften av krydret mandarin.

Frokost levert på døren:

Hva er vel koseligere enn å overraske noen du er glad i på farsdagen med frokost levert på døra?

Morgenlevering.no har en rekke farsdagstilbud du kan benytte deg av! Denne frokostpakken koster 189 kr og er for to personer.

Relatert