De nye filmene og seriene på Netflix

Holy moly macarony - så mye gøy å se på!

Publisert Sist oppdatert

Serier: Ny måned betyr nye filmer og serier på Netflix, og blant nyhetene hos streamingtjenesten denne måneden finner vi den første svenskspråklige dramaserien Quicksand.

Trenger du en ny serie å se på, eller er du sugen på en romantisk komedie?

Uansett hva du er ute etter, har Netflix en masse spennende nyheter å by på.

Her er alle de nye tv-seriene, filmene og dokumentarene på Netflix.

Serier 2019: På Netflix

Chilling Adventures of Sabrina sesong 2

Handling: Tenåringsheksen Sabrina er tilbake, og i sesong to utforsker Sabrina de mørke sidene ved det å være heks. Samtidig kjemper hun om å beholde vennskapet med sine dødelige venner og sliter mellom to forelskelser.

Premiere: 5. april

Quiksand

Handling: Svensk originalserie fra Netflix, basert på romanen Störst av allt av Malin Person Giolito.

En velstående Stockholms-forstad blir rammet av en skoletragedie, og en tilsynelatende oppegående tenåringsjente blir plutselig anklaget for mord. I serien finner vi blant andre Felix Sandman, Hanna Ardéhn och William Spetz.

Premiere: 5. april

Tijuana

Felix Sandman og Hanna Ardéhn er to av skuespillerne i serien Quiksand. Foto: Nikola Predovic/Netflix

Handling: Når en fremadstormende politiker blir myrdet, risikerer de uredde journalistene på Frente Tijuana sine liv for å finne ut av sannheten.

Premiere: 5. april

Persona

Handling: Ulike personligheter utforskes i denne samlingen av kortfilmer, skapt av fire ulike kritikerroste sørkoreanske regissører.

Premiere: 5. april

Romerriket sesong tre

Handling: Dramaet om romerriket har kommet fram til tiden da Caligula ble keiser, en gang elsket av militæret og folket, men som etter å ha blitt keiser forvandles til en uhyggelig sadist.

Premiere: 5. april

You vs. Wild

Handling: En interaktiv serie der seerne får ta beslutninger for eventyreren Bear Grylls, som prøver å overleve og klare ulike oppdrag i utfordrende miljøer rundt om i verden.

Premiere: 10. april

Black Summer

Handling: Denne serien utspiller seg i Z Nation-verdenen, og følger en spesialstyrke som kjemper under zombieapokalypsens mørkeste timer.

Premiere: 11. april

Huge in France

Handling: Dramakomedie om en berømt fransk komiker som flytter til Los Angeles for å komme nærmere sønnen sin, og som oppdager at hans kjendisstatus i Paris ikke gjør nytte for seg i California.

Premiere: 12. april

Special

Handling: Komiserie om en mann med som bestemmer seg for å late som han har havnet i en ulykke, i håp om at han kan leve det livet han egentlig vil leve.

Premiere: 12. april

My First First Love

Ryan O’Connell, Jessica Hecht og Punam Patel er noen av skuespillerne i Special. Foto: Netflix

Handling: Sørkoreansk tenåringsserie om en ungdomsgjeng som flytter sammen. Serien byr på både kjærlighet, vennskap og drama.

Premiere: 18. april

Samantha! sesong to

Handling: Samantha var barnestjerne på 80-tallet. Nå gjør hun sitt beste for å klamre seg fast til kjendisstatusen og gjør alt for å havne i rampelyset igjen.

Premiere: 19. april

Bonding

Handling: En masterstudent på et universitet i New York jobber som dominatrix på fritiden. Hun verver bestevennen til å bli assistenten hennes.

Premiere: 24. april

The Protector sesong to

Handling: En ung mann i Istanbul oppdager at han har koblinger til et gammelt hemmelig selskap og gir seg ut på et oppdrag for å redde byen fra en udødelig fiende.

Premiere: 26. april

Yankee

I The Protector spiller blant annet Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan og Hazar Ergüçlü. Foto: Netflix

Handling: Dramaserie om en ung mann fra Texas som tar seg over grensen til Mexico for å bli narkobaron.

Premiere: 26. april

Chambers

Handling: En ung kvinne får et nytt hjerte, men det er noe som ikke stemmer. Helt oppslukt av mysteriet om hvem som donerte hjertet som reddet livet hennes, begynner hun plutselig å ta over denne personens personlighetstrekk.

Premiere: I løpet av april

Nye filmer på Netflix i april 2019

How to be a latin lover

Handling: Maximos lottogevinst i livet var å gifte seg med en mye rikere og eldre kvinne. 25 år senere, bortskjemt og lei, våkner han opp ved siden av sin 80-årige kone og får sitt livs sjokk.

Premiere: 1. april

Unicorn Store

Handling: En lunefull kunstner som forlot kunstdrømmen for en jobb på et kontor, får plutselig drømmen om å adoptere en enhjørning oppfylt.

Premiere: 5. april

Ocean’s Eight

Handling: Sandra Bullock spiller Debbie Ocean, som samler sine venninner for å utføre et stort ran under den årlige MET-gallaen i New York.

Premiere: 8. april

A Land Imagined

Handling: En kinesisk byggearbeider forsvinner på mystisk vis i Singapore. En politimann med søvnproblemer prøver å sette seg inn i byggarbeidernes liv for å løse forsvinningsgåten.

Ocean’s Eight er en amerikansk film regissert av Gary Ross. Foto: CAP/MFS/CAPITAL PICTURES/TT

Premiere: 12. april

Hvem tar du med til en øde øy?

Handling: Livet for fire kamerater som deler leilighet vendes plutselig opp ned når en hemmelighet avsløres under deres siste kveld sammen.

Premiere: 12. april

The Perfect Date

Handling: High school-studenten Brooks Rattigan vil spare penger til college og skaper derfor en datingapp der han tilbyr seg å være noens kjæreste.

Premiere: 12. april

The Silence

Handling: Når verden angripes av fryktelige skapninger som jager folk ved hjelp av hørselen, søker en tenåringsjente og hennes familie ly i skogen, hvor de treffer en mystisk sekt.

Premiere: 12. april

Star Wars: The Last Jedi

Handling: Rey befinner seg på Lukes øy for å lære mer om kraften og for å få hjelp i krigen mot ”The first order”. Luke vegrer seg for å lære Rey til å bli en Jedi ettersom Kylo Ren gikk over til den mørke siden når han trente han, men han går motvillig med på å vise henne kraften tilslutt. Dette er den nest siste delen i Star Wars-serien.

Premiere: 16. april

Bridget Jones dagbok

Handling: Populær romantisk komedie fra 2001 der Bridget, spilt av Renée Zellweger, leter etter kjærligheten og skriver alt hun gjør i en dagbok.

Premiere: 17. april

About Time

Handling: Film fra 2013 der 21-årige Tim oppdager at han kan reise i tid og endre ting i livet sitt. Men å finne en kjæreste, er ikke så enkelt som kan det virke som.

Premiere: 17. april

The World’s End

Handling: Fem kamerater gjenforenes i hjembyen for å klare utfordringen de ikke lykkes med for 20 år siden - tolv øl på tolv puber. Men noe er feil og istedet tvinges de til å redde verden fra å bli utryddet.

Premiere: 17. april

Music Teacher

Handling: Musikal der en emosjonell musikklærer i en liten by er brent av sin fortid. Han risikerer alt for å gjenoppta kontakten med en tidligere elev som nå er berømt.

Premiere: 19. april

Someone Great

Handling: Når musikkjournalisten Jenny overraskende blir dumpa av kjæresten sin, må hun gå videre på egenhånd - men først venter et uforglemmelig eventyr med hennes beste venner.

Premiere: 19. april

Nye dokumentarer på Netflix i april

Our Planet

Handling: Naturserie av David Attenborough der seerne får oppleve jordens naturlige skjønnhet og se hvordan klimaforandringene påvirker alle levende vesener.

Premiere: 5. april

Brené Brown: The Call to Courage

Handling: Den bestselgende forfatteren Brené Brown diskuterer hva som kreves for å våge å ta stilling til en kultur som er preget av redsel og usikkerhet.

Premiere: 19. april

Our Planet er en naturserie av David Attenborough. Foto: Darren Williams/Silverback/Netflix

Grass is Greener

Handling: Dokumentarfilmen der eksperter diskuterer USAs kompliserte relasjon til marihuana.

Premiere: 20. april

Street Food

Handling: Dokumentarserie fra skaperne av Chef’s Table der seerne får følge med på en global kulturreise hvor spennende street food og eierne bak står på menyen.

Premiere: 26. april

ReMastered: Devil at the Crossroads

Handling: Robert Johnson var en av tidenes mest innflytelsesrike bluesgitarister. Allerede innen hans tidlige død, lurte fansen på om han hadde gjort en pakt med djevelen.

Premiere: 26. april

Powered by Labrador CMS