Se traileren til den nye norske storfilmen om Sonja Henie

Årets store julefilm! Denne gleder vi oss til å se på kino.

Publisert Sist oppdatert

Julens storfilm om kunstløperen, filmstjerna og idolet Sonja Henie kommer på kino 25. desember – og som vi gleder oss!

https://youtu.be/dwYEP4BOn44

Sonja forteller historien om Sonja Henie som tar med seg hele familien; far, mor, bror, svigerinne og nevøer og flytter til Hollywood. Hun har allerede vunnet 11 VM-gull og 3 OL-gull i kunstløp, men vil ha mer. Sonja har forstått at det er filmstjernene som er de mest glamorøse, og har hele verdens øyne rettet mot seg.

Med samme selvtillit og pågangsmot som på isen beseirer Sonja filmindustrien. Hennes første film "One In A Million", blir den mest sette i verden det året. Hun havner på coveret av Time Magazine, og blir en av de best betalte skuespillerinnene i Hollywood. Alltid med familien rundt seg, aldri alene, og med stor appetitt på penger, menn, fester og alkohol. Men etter 13 filmer og 2 ulykkelige ekteskap begynner både publikum og hennes nærmeste å forlate henne. Og Sonja tåler ikke å være alene...

Vi gleder oss til å se Ine Marie Wilmann i rollen som Sonja Henie, som har premiere på norske kinoer 25. desember.

Det er Ine Marie Willmann som spiller Sonja Henie, Eldar Skar spiller hennes bror Leif Henie og Pål Sverre Hagen spiller Nils Onstad. Regi er ved Anne Sewitsky og filmen er produsert av Maipo film.

Ine Willmann gikk ut av Teaterhøgskolen våren 2011 og høsten 2011 debuterte hun som skuespiller ved Teatret Vårt i Molde som Elis i stykket Blindpassasjer. Etter dette var hun med på Riksteatrets turné med Anna Karenina våren 2012, i rollen som Kitty og i Riksteatrets forestilling Fruen fra havet i rollen som Hilde. Høsten 2013 spilte Ine Marie Wilmann rollen som Anne Frank i oppsetningen av Anne Franks dagbok på Den Nationale scene i Bergen. Hun vant Amanda for «Beste kvinnelige skuespiller» i 2015 for sin rolle i spillefilmen De nærmeste og Gullruten 2016 i klassen beste kvinnelige skuespiller for Det tredje øyet.

Filmen har premiere på norske kinoer 25. desember!

Mer kino: Disse filmene må du se i høst

Powered by Labrador CMS