Motehuset Høyer har åpnet dørene til en ny luksusavdeling med merker som J.W Anderson, Loewe, Chloé , Victoria Beckham, Givenchy, Valentino og Saint Laurent.  Men kirsebæret på toppen av jordbærmilkshaken og esset i ermet hos multibrand-huset Høyer, er nok allikevel at de endelig har klart å få Fendi eksklusivt til Norge.

Inn en stor messingdør midt på Egertorget i Oslo, og videre opp en rulletrapp til annen etasje blir vi møtt av et gedigent lokale fylt til randen av luksusvesker, klær og sko. Høyer Eger har de siste årene fått stor konkurranse i Oslo sentrum med merkevareforretninger som stadig popper opp på hvert gatehjørne.

Paradegaten i Oslo, Nedre Slottsgate kan allerede skilte med store navn som Gucci, Balenciaga, Louis Vuitton og Hermes. Og mannen som bestandig har et smil på lur, Høyer-grunnleggeren Ørnulf Høyer, har skjønt at for å holde tritt med markedet , så er det luksusvarer  som gjelder.

-Kvinnen i gata kjøper mer luksusvarer enn noensinne og vi er mer opptatt av å dyrke vår egen stil og ønsker å skille seg ut. Vi kjøper heller èn dyr luksusveske til 25.000 kroner enn å kjøpe en masse billig. Det har nok blitt viktigere for oss å bruke designplagg, sier pr og sosialer media-ansvarlig i Høyer, Marianne Theodorsen.

Og har du penger i lommeboka og ønsker hjelp til å fornye garderoben din, har Høyer også en egen Personal Shopping-avdeling hvor du kan få veiledning og hjelp til å få en skreddersydd garderobe. Tett i tett med PS-avdelingen ligger også kjendis-frisørsalongen Gevir, så her er det virkelig lagt opp til at man skal få hele luksusopplevelsen på et og samme sted.

Pssst! Det gjelder for dere menn også.

Relatert

chunky boots

Høstens chunky boots

Fjorårets store trendsko holder koken i år også. Her er våre favoritter
& Other stories gratis frakt

Her er våre favoritter

& Other Stories har gratis frakt i helgen

Helgens ønskeliste

9 ting vi ønsker oss denne helgen!