skjønnhet

Fem perfekte julegaver innen skjønnhet

Disse julegavene kjøper du til beaty-junkyen. 

Publisert

Vi har allerede skrevet en sak om hva vi kjøper til «den som har alt», og her får du tipsene til «den som har alt» – Beauty Edition. 

Det kan ofte være litt vanskelig å kjøpe spesifikke skjønnhetsprodukter til andre, rett og slett fordi skjønnhet og velvære er veldig individuelt. Derfor kan det å kjøpe beauty-verktøy være et godt alternativ. Her er fem ting vi kjøper til en som elsker beauty. 

Beste julegaver innen skjønnhet 

Dette er en meget eksklusiv julegave, men den må jo bare med. Enten du kjøper den til deg selv, setter den på en ønskeliste eller gir til noen du er glad i ... Anbefales på det sterkeste.

Denne elektriske ansiktsrensen fra Foreo kan brukes sammen med de fleste renseprodukter (helst noe som skummer litt), og er dermed perfekt å kjøpe i gave til noen. 

Det er lite som slår en skikkelig hodemassasje, og med denne hodebunnsbørsten fra Maria Nila, tar man massasjen til et nytt nivå. 

De aller fleste får aldri nok av sminkekoster, og disse fra CAIA er helt fantastiske. Nå er de også satt ned, så kjøp før de går tilbake til full pris. 

Og så en toalettmappe som kan holde alt beauty-stæsjet! Denne fra byTimo er så vakker, i tillegg til å være praktisk.

Her er 8 julegavesett vi ønsker oss i år, og som vi gjerne gir bort i gave. 

Les flere skjønnhetssaker på elle.no her.

Powered by Labrador CMS