Fem fine: Loafers

Foto: Getty Images

Klassikeren som redder alle antrekk.

Publisert Sist oppdatert

Loafers: I denne litt rare tiden mellom sommer og høst, satser vi på loafers for en komfortabel og passe preppy look.

Dersom du ikke allerede har sikret deg et par loafers, er ditt liv i ferd med å forandre seg. Kanskje ikke sånn totalt sett, men når det kommer til å finne et par sko å ha på seg nå i mellomsesongen, er dette et bankers alternativ.

Vi er i back-to-work modus om dagen, og er allerede godt i gang med jakten på det perfekte antrekket, jobbvesken og brillene. Nå er det på tide å ta for seg sko. Du kan gjerne ha et par sko som du bytter til på jobb, men for deg som vil ha et alternativ som funker like godt på vei til jobb, som på kontoret, så er det bare å lese videre...

Go-to-look i hverdagen

Vi elsker hvordan den svenske ELLE-profilen Thérèse Hellström (@tesshell) har stylet denne looken med røde loafers, jeans, en feminin bluse og stråkurv. Denne looken passer like godt om høsten, dersom du legger til en blazer og bytter til en klassisk jobbveske.

Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Drømmeloafers fra Gucci, 7500 kr

Med et par klassiske loafers blir antrekket umiddelbart mer velkledd (jada, kan ikke snakke om loafers uten å høres ut som en professor i tweed-jakke), og det passer med det aller meste i garderoben.

Kle dem med et par lyse jeans, en avslappet skjorte eller t-skjorte og en blazer, og du er klar for både kontoret og en liten afterwork. Du kan også style dem med søte sokker, rutete skjørt og en strikkegenser når vi runder hjørnet av september.

Shopping: Loafers

To favoritter i ett: Loafers OG croissanter – kan det bli bedre?

Suede med croissant-detalj, 990 kr (annonse)

Når det gjelder trendbildet så er én ting sikkert – 70-tallet kommer alltid tilbake! Disse er like kule til kjoler som til jeans, og sålen er perfekt for høsten! Du kan gjerne ha et par kule sokker i – tenk Gucci!

Chunky med en liten hæl, 990 kr (annonse)

Disse fra Ganni er feminine og søte med en liten glitrende brosje.

Sort skinn med brosje, 3195 kr

Denne lakk-finishen bidrar til en mer dresset look! Se for deg disse med hvit t-shirt og en pinstriped dress – dødsfint!

Lakkloafers, 990 kr (annonse)

Disse med tassels gir oss skikkelig 90-talls vibes, og det er lett å se for seg Meg Ryan i disse med runde RayBans, lyse Levi's og en kabelstrikket genser til.

Sort skinn med tassels, 1500 kr

Powered by Labrador CMS