11 fargesterke kjoler vi vil bruke i sommer!

Foto: Imaxtree

Leter du etter den perfekte, trendy og fargesterke sommerkjolen? Dette er våre favs!

Publisert Sist oppdatert

Fargesterke sommerkjoler: Denne sommeren er det ingen tvil om at det er sterke farger som trender, enten om det er hele outfits i sterke farger, kun et par plagg eller tilbehør i sterke farger. Dette viste også en undersøkelse som vi skrev om tidligere i juni – nordmenn vil gå med farger denne sommeren.

Det er blant annet fargene grønt, rosa, oransje, gult og lavendel som har skilt seg ut denne sesongen. Motehusene Valentino og Isabel Marant viste også med sine vår- og sommerkolleksjoner for 2021 at dette ble en stor trend, og som i hvert fall vi kom til å like.

Foto: Imaxtree

Lange og korte sommerkjoler er alltid en sikker vinner på sommerhalvåret og de passer like godt til hverdagen på kontoret som på en fest. Tendensene på sommerkjoler denne sesongen er både langermet, puffermer, spagettistropper og bare skuldre. Det vi liker godt med sommerkjoler er at den spiller hovedrollen og at du med accessories kan gjøre det enkelt eller litt ekstra.

Vi har funnet 11 favoritter vi vil kle oss i denne sommeren!

11 fargesterke sommerkjoler

Rosa

Foto: Imaxtree

Vi er så glad for at fargen rosa trender i sommer og vi vil style en søt, lang eller kort, rosa kjole med flip-flops eller espadrillos og en stråveske denne sommeren.

Kjole fra Custommade, kr 1886.

Kjolen fra Custommade er også på salg!

Lang, rosa kjole fra Faithfull The Brand/Net-a-porter, kr 2234.

Kort, rosa kjole fra Zara, kr 379.

Lavendel

Foto: Imaxtree

Vi ELLEsker pasteller og fargen lavendel. Vi vil style lavendelfargede kjoler med et par espadrillos og en klassisk veske.

Denne kjolen kan justeres og brukes både med bare skuldre eller med puffermer.

Kjole fra Sleeper/Net-a-porter, kr 3393.

Gul

Gult er kult! Vi har tidligere skrevet om våre favoritter blant gule kjoler og vi er fortsatt ikke lei denne lekre, sommerlige fargen. Gule kjoler vil vi style med beige og brunt tilbehør, gjerne en veske fra Loewe og et par hvite sandaler.

Kjole fra Sleeper/Net-a-porter, kr 3046.

Lang, rutete kjole fra H&M, kr 499 (annonse).

Oransje

Foto: Imaxtree

En farge som virkelig popper nå, spesielt på sosiale medier og i nettbutikkene om dagen, er oransje. Denne kjolen vil vi style med hvite sandaler og en fargerik clutch for å understreke trenden.

Kjole med bare skuldre fra Self-Portrait/Net-a-porter, kr 4985.

Grønn

Grønt er skjønt! Vi tør vel å påstå nå at en av 2021 sine første offisielle it-farger var grønt. Vi har sett det både under vinter-, vår- og sommersesongen at det er grønt vi skal kle oss i. Denne sommeren vil vi style grønne kjoler til oransje og hvitt tilbehør både til hverdags og fest.

Kjole med spagettistropper fra Zara, kr 599.

Rød

Vi går aldri lei av rødt. Denne søte, lille linkjolen er perfekt å gå med på en lunsj, matchende til gull-accessories, en sort veske og sorte mules.

Kort kjole fra & Other Stories, kr 690 (annonse).

Blå

Foto: Imaxtree

Isabel Marant viser at fargen blå virkelig kan poppe og denne kjolen med puffermer og bare skuldre vil vi style med statement-øredobber og pumps.

Denne blå lekkerbisken fra Isabel Marant er nå på 30 prosent!

Kjole fra Isabel Marant/Moniker, kr 7629.

Hvit

Foto: Imaxtree

Den hvite, klassiske og lange kjolen er ikke en sterk farge, men vi synes allikevel at den passer inn i dette selskapet. En enkel og ren, hvit kjole er alltid en sikker vinner og Jacquemus viste under sin vår- og sommervisning 2021 at den er et must i garderoben.

Denne kjolen fra Ganni vil vi style med en rød veske og fargerike smykker.

Kjole fra Ganni, kr 2999 (annonse).

Powered by Labrador CMS