Gule kjoler: Vi har dilla på gult! Etter at vi så Altuzarra-visningen ifjor høst, har vi gledet oss til den tiden vi kan gå med flagrende, gul kjole og sandaler – og nå er vi her! Det i seg selv krever jo en liten fering.

En statement-kjole i en farge som gul er virkelig et perfekt plagg å ha i garderoben, da den gir instant «wow»-effekt, og et kjapt søk på Google sier at det å ha på seg gult, skal gi deg lykkefølelse og kan få deg til å bli litt ekstra spontan.

Det er den mest energiske av alle fargene, og gir assosiasjoner til håp, latter og solskinn. Hva stopper deg nå fra å dra på deg «den lille gule»?

Vi har finhacket garderoben vår under covid, og velger heller å ha en garderobe med flere statement-plagg, da det er de vi vil ty til når den berømte kleskrisa kommer. Hvorfor kle seg som en grå mus når du kan skinne om kapp med solen?

Gå for en flagrende gul kjole à la Altuzarra SS21 , eller en kort variant som er kroppsnær, eller kanskje en med søte ermer. Style den med et par sandaler og en liten stråveske og du er klar for dagen – og når den tid kommer, et restaurantbesøk eller to i hovedstanden.

Gul kjole – en dose instant «wow»-effekt:

Hvorfor ikke gjøre som  journalist og stylist Monikh Dale og gå for en mønstret gul kjole? Vi kommer faktisk litt nærmere en strandferie ved å ta på oss noe i solens farge. Ihvertfall føles det slik.

Eller gjør som klesdesigner Gabriella Caunesil Pozzoli og gå for en kort trang versjon. Litt ekstra bronzer i kinnene, og kanskje en liten selvbrunningsrunde kvelden før, og man er som en gående dose sommervibber.

Shopping: gule kjoler


Kjole fra Other Stories, kr 779 (annonse).


Kjole fra Pia Tjelta, kr 2699 (annonse).


Kjole fra Reformation kr 3100.


Kjole fra Zara, kr 329.


Kjole fra Zimmermann/Moniker, kr 7199.


Lang kjole med puffermer fra Other Stories, kr 2000 (annonse).

 


Stråveske fra Other Stories, kr 590 (annonse).

Her er fem andre fine stråvesker vi ELLEsker.

Relatert

HobNob

HobNob x Gina Tricot

Dette er kolleksjonen vi vil ha på oss hver helg fremover.

Trench med en tvist

Den klassiske trenchcoaten er «tilbake»...med noen justeringer!
Hailey og Justin Bieber på Met-gallaen

Ut denne helgen? LBD is back!

Vi vil gjøre som Hailey Bieber og gå for en klassisk, svart look på neste date night...