Slik kler du deg i høstens trendfarger!

Foto: Imaxtree

Stor shoppingguide og inspirasjon til hvordan du kan bruke høstens it-farger.

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det er fargesterke plagg som er populært om dagen, og med det mener vi at det både er trendy å sprite opp et beige antrekk med en knall rosa blazer, men også å mikse sammen flere fargesterke plagg i en og samme look. Moteuken i København understrekte spesielt denne trenden.

Flere av dagens it-farger har trendet hele året, hvor blant annet eplegrønt ble introdusert (igjen) for moteverden allerede før vårsesongen i år og oransje plagg har vi også sett lenge, men vi elsker farger og er klare for å lyse opp høsten.

Trendfarger høsten 2021

Eplegrønt

Grønt er skjønt og spesielt nyansen eplegrønn, synes nå vi. Fargen er blitt sentral blant høst- og vinternyhetene til motemerker og motehus, hvor blant annet Ganni og Bottega Veneta skiller seg litt ekstra ut i mengden med sine it-plagg og essentials.

Ganni har for eksempel de populære, grønne strikkevestene, mens Bottega Veneta har den populære vesken The Mini Jodie og de populære clutchene.

Foto: Imaxtree

Cltuch fra Bottega Veneta/Net a porter, kr 26 268.

Glittervest fra Ganni, kr 2395.

Kjole fra & Other Stories, kr 1300 (annonse).

Eplegrønn satengskjorte fra Stella McCartney/Net a porter, kr 8503.

Enda mer eplegrønn-shopping finner du her!

Foto: Imaxtree

Oransje

Oransje er ikke bare populært denne sesongen, men moteuken i København viste at vi har masse oransje nyheter å glede oss til også neste vår- og sommersesong. Og vi spår at det blir en av vårens hotteste farger.

Vi vil tjuvstarte bruken av fargepaletten allerede nå og med det mener vi at vi vil bruke oransje kjoler og gensere, men også sprite opp høstantrekk med oransje essentials.

Foto: Imaxtree

T-skjorte fra Arket, kr 250 (annonse).

Strikkegenser fra Stine Goya, kr 2240.

Kjole fra & Other Stories, kr 790 (annonse).

Foto: Imaxtree

Brunt

Brunt er fargen som ser ut til å ta vår- og sommersesongen 2022 med storm, men hvorfor vente så lenge? Denne fargepaletten er den ultimate fargen å bruke nå på høsten og vi elsker å kle oss ton-i-ton, men vi vil også style en brun blazer til jeans, en hvit T-skjorte og loafers – den looken er alltid en sikker vinner.

Brune kåper og strikkeplagg vil vi nok se mye av denne høsten.

Foto: Imaxtree

Strikkekjole fra & Other Stories, kr 790 (annonse).

Strikkegenser fra Lisa Yang, kr 3299 (annonse).

Kåpe fra By Malene Birger, kr 6999.

Foto: Imaxtree

Rosa

Pink power vil vi vel si at er en av våre favorittfarger året rundt og som vi har en egen kjærlighet for, og denne høsten popper den virkelig. Akkurat som Darja Barannik vil vi style en rosa blazer til beige bukser eller jeans, og pynte opp hverdagsantrekket med et par nydelige pumps.

For ikke å glemme de populære 90´s poplinskjortene i rosa– de vil vi rocke denne sesongen.

Foto: Imaxtree

Rosa blazer fra Gina Tricot, kr 749.

Strikkevest fra jordbærknapper fra & Other Stories, kr 690 (annonse).

Rosa poplinskjorte fra Arket, kr 690 (annonse).

Foto: Imaxtree

Powered by Labrador CMS