Trendspotting! Under moteuken i København var det flere tendenser vi la merke til, blant annet fargen sølv og solnedagangsfarger, men vi la også merke til at flere av designerne la sin elsk på blant annet heklede plagg, track pants og oransje! Her har du en liten sniktitt på neste sesongs trender, og hvilke av de vi har størst tro på.

Heklet

Plagg som er crochet eller heklet, er en trend som er veldig sterk nå, og under moteuken i København viste flere skandinaviske merker frem nydelige varianter. Dette er en trend det oser sommervibber av, og som vi allerede har fått en liten forsmak på denne sesongen – en trend vi gleder oss til å utforske enda mer neste år.

Holzweiler
Ganni
Rotate

Track Pant

Joggebuksa som vi alle grodde fast i under Covid-19 er byttet ut med en litt raskere variant for neste vår og sommer – nemlig the track pant! Tenk ekte løpebukse à la 90-tallet.

Ganni
Rotate

Oransj

Denne fargen var å se på utrolig mange visninger, og vi spår at dette blir en av vårens hotteste farger.. Solnedgangsfarger var en annen trend vi spottet, og den kan du les mer om her.

Mark Kenly Domino Tan
Day Birger et Mikkelsen
Brøgger
By Malene Birger
Ganni
Gestuz
Saks Potts

Dressen

Dressen og blazeren var overalt å se under moteuken i København, både i gatebildet og på catwalken. Fargerike dresser i alt fra pasteller, til bruntoner og oransj. De var gjerne oversized og med ekstra lang erm.

Bruk blazeren alene eller som en hel dress,  og gå aller helst for en skikkelig statement farge!

Stine Goya
Samsøe Samsøe
Mark Kenly Domino Tan
Gestuz
Ganni

Strikkekjolen

Er det et plagg du vil se mye av fremover er det strikkekjolen! Sommerstrikken er perfekt for kjølige sommernetter – det perfekte sommerplagget her i Norge,med andre ord. Vi gleder oss til å pakke oss inn i den hvite kjolen fra Ganni – hallo sexy splitt!

Ganni
Holzweiler
By Malene Birger
A Roege Hove

Store lommer

Hei XL-lomme! Er du også lei av å alltid ha med deg en veske? Vel, neste sesong er lommene ekstra ekstra store.

Litt militær, litt uniform og faktisk utrolig praktisk. Se etter ekstra store lommer på alt fra bukser, jakker, skjørt og kjoler. Vi vil gjerne style plagget med noe som bryter – noe lite og sexy… à la looken til Saks Potts.

Lovechild
Rodebjer
Saks Potts
Skall

Pop av sitrus

Flere av oss har omfavnet den eplegrønne fargen som har vært, og fremdels er, veldig trendy. Det gleder oss at vi vil fremdeles se mye grønt, men også masse deilig sitrus! Tenk lime og sitrongul – über fresht. Og den limegrønne kjolen fra Stine Goya…den er på vår ønskeliste!

Stine Goya
Baum und Pferdagrten
Ganni
Holzweiler
Rotate
A Roege Hove

Brunt

Visste du at brunt er en av høstens store it-farger? Vel, det gjelder å ikke bli altfor lei av denne fargen med det første, da det bugner av forskjellige toner av brunt neste vår.

Gå for en safari-inspirert look à la Mark Kenly Domino Tan eller spice opp den brune looken med knallgrønne sko til som Gestuz!

Saks Potts
Gestuz
Mark Kenly Domino Tan
Lovechild
 

Relatert

Stjernespekket catwalk hos Boss under Milan Fashion Week

Se bildene fra den stjernespekkede Boss-visningen i Milano!
Helgens ønskeliste uke 38

Helgens ønskeliste

Denne helgen går vi for grått-på-grått.

Street style fra London Fashion Week

Disse antrekkene inspirerte fra moteuka i London.