De beste produktene for eksfoliering av huden

Dette produktet er skjønnhetsredaktørens favoritt.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Exuviance.

Er du som oss og ønsker å se resultater fra hudpleierutinen din? Da er Exuviance Professional et trygt valg.

Exuviation

Exuviance Professional er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens absolutt største ingredienskategori, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA.

Brandets filosofi går ut på at hudens fornyelse begynner med «exuviation» – derav navnet –som innebærer eksfoliering og cellefornyelse.

Hudpleiekonseptet er utviklet for å hjelpe huden med å fornye seg selv ved hjelp av avanserte og målrettede sammensetninger, som på en enkel måte hever kvaliteten på den daglige hudpleierutinen din samtidig som de føles behagelige å bruke.

Flere i ELLE-redaksjonen har faktisk hatt ett eller flere Exuviance-produkter som en fast del av hudpleierutinen, og her har vi samlet noen av våre nye og gamle favoritter.

7 produkter for glødende hud:

Les om de ulike produktene, og finn de beste alternativene for din hud. Og husk: vær tålmodig når du begynner med nye produkter.

Rens, eksfoliering og fukt er viktige komponenter for en sunn og glødende hud – og når vi snart går inn i julebordsesongen, vil vi vel alle gløde litt ekstra. Sminke sitter dessuten mye penere på huden om døde hudceller er fjernet og fukt er lagt til, så:Klar, ferdig ... glød!

Cleansing Gel

Grunnlaget for en god hudpleierutine er rens. Nå som partysesongen er rett rundt hjørnet, så minner vi om: ALLTID rens huden når du kommer hjem fra fest!

Purifying Cleansing Gel er en klassiker som virkelig gjør det den lover. Det er en rens med AHA-syre som renser, samtidig som du får en skånsom peeling.

Dette produktet har ELLEs skjønnhetsredaktør brukt flere tuber av, og er én av hennes favoritter.

– Jeg vender faktisk stadig tilbake til dette produktet, da den er skånsom mot huden samtidig som den får bukt med urenhetene som dukker opp i tide og utide.

Vitamin C Tone Correcting Serum

Nyheten Vitamin C Tone Correcting Serum inneholder 15 % vitamin C, som bidrar til en jevn hudtone og forbedret elastisitet.

Exuviance har valgt å kombinere vitamin C med PHA, som sammen gir kraftig antioksidantbeskyttelse, da PHA i seg selv er en antioksidant. I tillegg gir PHA en skånsom peeling (som optimerer opptaket av vitamin C i huden). Sammensetningen etterlater huden med en fantastisk «duggvåt» finish.

Vespera Bionic Serum

Hvem ønsker vel ikke en aldri så liten antioksidant-boost hver morgen for beskyttelse mot frie radikaler som påvirker huden negativt i løpet av dagen?

Om kvelden er det fint å bruke Vespera Bionic Serum, som virker celleregenererende og fukter intensivt – forvent å våkne med restituert og balansert hud dagen etter. Påfør dag- og nattkrem etter serumet.

Total Correct Series

Serien Total Correct tilbyr en dagkrem med solfaktor – Total Correct Day spf 30 – og to forskjellige alternativer for natten – avhengig av hvor vant du er med AHA-syrer.

Total Correct Night med AHA eller Hydrate med PHA (en litt «snillere» syre), som gjør det mulig selv for mer sensitiv hud å motvirke og minimere aldringstegn.

Til dag:

Total Correct Day Spf 30

Til kveld:

Total Correct Night

Total Correct Hydrate

Bionic Tonic

Vi kan ikke nevne Exuviance uten å nevne deres Glow-Pads Bionic Tonic.

Ønsker du å maksimere gløden, er det disse padsene du bør feie over ansiktet, og gjerne under sminken!

TIPS: Et ekstra bonustips er deres fantastiske Peel-Off Mask – Rejuvenating Treatment Masque, som gir deg en umiddelbar glød. Legger du i tillegg Bionic Tonic-padsene etterpå, får du en glød som slår alt av sminke og shimmer.

Bionic Tonic

Powered by Labrador CMS