Vi har dilla på grønt

Denne våren vil vi leve mer grønt, spise mer grønt og kle oss i grønt - gjerne fra topp til nå. Her er noen av våre grønne favoritter, akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Vi i ELLE-redaksjonen har helt dilla på grønt om dagen. Grønt symboliserer vekst og en ny begynnelse, og det passer oss helt perfekt akkurat nå!

En eplegrønn vår i møte

Mer spesifikt er det den eplegrønne fargen vi har på radaren, og vi trekkes mot absolutt alt i denne fargen for tiden. Vi har allerede sett fargen hos store motehus som Gucci, Balenciaga og Bottega Veneta, og nå vil vi aller helst se den i vår egen garderobe.

Her har vi samlet noe av våre "grønne favoritter":

Carolines Green Godess smoothie

Forrige mandag hadde vår egen Caroline Skjelbred take-over på @ellenorge, og iført eplegrønn genser viste hun oss hvordan hun lager sin Green Godess smoothie - det kom akkurat som bestilt! Ikke bare vil vi kle oss i grønt, vi vil også spise og drikke det.

Her kommer oppskriften:

- En neve spinat

- En halv banan

- Noen terninger frossen mango

- Ca 3 dl Coconut milk (Caroline bruker den fra Alpro)

Aaaaand blend it!

Matcha Tiramisu a la Fredrik Bille Brahe

Ikke bare fikk Copenhagen Fashion Week oss til å lengte etter store konsertopplevelser, og utrolig nok: neste høst. Det fikk oss også til å savne København, naturligvis. Og det blir ingen tur til København uten et besøk på våre favoritter, Atelier September og Apollo. Enn så lenge gleder vi oss over alle deilige oppskrifter som, Fredrik Bille Brahe, geniet bak disse perlene, deler på sin Instagram. Akkurat nå er det hans Matcha Tiramisu vi vil lage.

Du trenger (6 - 10 personer):

- 15 - 20 g Aorashi Matcha som svelles opp i ca 250ml varmt vann

- Litt sake eller Yuzu likør

- 24 - 30 "ladyfinger"-kjeks

- 2 store eggeplommer

- 90 gram sukker

- 500 gram mascarpone

- 4 eggehviter

- 1 gram salt

- 6 gram sukker

- Litt ekstra Matcha-pulver til å drysse på toppen

Fremgangsmåten finner du her.

Eplegrønn-emoji

Ja, du leste riktig! Det grønne eplet er vår mest bruke emoji om dagen! Du vet hva man sier, an apple a day... Vel, vi sender mer enn ett eple om dagen nå for tiden.

Og sånn går no dagan...

Grønn av luksus

Dette pleddet fra Erdem er såpass kostbart, at det er en investering for livet. Til gjengjeld er det som et kunstverk i hjemmet, og både printet og fargen er helt perfekt! Ikke minst kan du bruke det som en poncho.

Ull og kasjmirpledd fra Erdem, 13.950,- (annonse)

Du vet at du savner å reise, når til og med sikkerhetskontrollen på flyplassen føles ut som et kjært minne. En vakker dag skal vi reise igjen, men enn så lenge kan vi glede oss over dette vakre silkeskjerfet.

Silkeskjerf fra Hermes, 4450,-

For ikke å snakke om disse helene fra Bottega Veneta. Vi vil selvfølgelig style dem helt i tråd med merkets look, og mikse denne neongrønne fargen med beige og sort.

Drømmesko fra Bottega Veneta, 8650,- (annonse)

Powered by Labrador CMS