Dagens craving: norsk kombucha

Foto: Empress

Vidunderdrikken som gjør godt for både kropp og sjel.

Publisert Sist oppdatert

Du har helt garantert hørt om det! Kombucha – superdrikken som «alle» snakker om for tiden, har de siste årene blitt en stor trend – men, det er absolutt ikke noe nytt. Tvert imot.

Den fermenterte teen, som opprinnelig kommer fra Kina, har blitt drukket i tusenvis av år, men det er først de siste årene at det har dukket opp virkelig spennende varianter og smaker. Spesielt på det norske markedet.

Kombucha er kjent for sitt høye innhold av probiotiske bakterier som kan ha en positiv innvirkning på helsa – særlig på grunn av den gode effekten disse organismene har på tarmfloraen og fordøyelsessystemet. Hele kroppen påvirkes av tarmen, så det er alfa omega at den fungerer som den skal.

Vi trenger ingen flere grunner til å drikke kombucha, og drikker gjerne litt av denne vidunderdrikken hver eneste dag. Flaks at vi har funnet en som både gjøre godt for kroppen OG smaker helt fantastisk – nemlig kombuchaen fra Empress.

Empress har allerede gjort stor suksess siden oppstarten i 2019, og har introdusert noe som det norske markedet har manglet, nemlig GOD kombucha.

Vi har forelsket oss helt i både kombuchaen og de alkoholfrie vinalternativene til det norske bryggeriet, og syns det er vanskelig å velge ut én favoritt.

Med varianter som ingefær, rose, rødbete og jordbær, finnes det noe for enhver smak i kombucha-kategorien. Av vinalternativene kan Moonbrew Iridescent trekkes frem som en knapp favoritt, med Woodland Honey Wine og Ficus Honey Wine like bak.

Alle variantene kan nytes alene, eller brukes i diverse drinker – vi anbefaler å nyte denne herligheten med masse is for en ekstra forfriskende opplevelse!

Empress kombucha og vinalternativer serveres på premium restauranter og selges hos flere matvarebutikker.

Powered by Labrador CMS