kultur

Underholdningen vi gleder oss til i desember

Foto: Netflix.

Seriene du kan «binge» i juleferien.

Publisert Sist oppdatert

Nå er det ikke mange dagene til jul, og snart juleferie. Vi trenger virkelig litt underholdning fremover. Her har vi samlet et knippe av serier og filmer som vi gleder oss til å se (les: binge) i juleferien.

I tillegg til alle julefilmene vi skal kose oss med i desember, gleder vi oss til å «binge» noen av våre favorittserier – både nye og gamle.

Seriene og filmene vi skal binge i juleferien

Emily in Paris

Endelig er det klart for en ny sesong av seerfavoritten Emily in Paris! 21. desember er det premiere på sesong 3, og det er bare å glede seg. Vi har fått en aldri så liten sniktitt på den nye sesongen, og om du likte de to første sesongene, har du mye å glede deg til av både romantikk og intriger fra «The City of Love».

Julestorm

Dagen før julaften blir en rekke flyvninger innstilt på Oslo lufthavn på grunn av en gigantisk snøstorm. Mange sitter fast på flyplassen – og de har alle personlige historier som flettes sammen. Julestorm er en hjertevarm fortelling hvor skjebner krysses og blir nødt til å feire jul med hverandre.

Du finner serien her!

The English

En spennende westernserie med Emily Blunt i hovedrollen. Et begeistrende og mystisk hevndrama. NRK Filmpoliti har dette å si om serien:

"Emily Blunt og Chaske Spencer storspiller i hovedrollene, og de to har en nydelig kjemi som et umake par som må kjempe seg gjennom den ville vestens rasisme og elendige kvinnesyn."

Denne står så absolutt på to do-lista over serier å binge!

Du finner serien her.

Wisting

«Wisting og teamet hans blir varslet om et grusomt åsted i Larvik. Det avkappede hodet til en ung asylsøker blir funnet på en stake midt på torget. FBI-agent Maggie Griffin vender tilbake for å bistå i saken.».

Sesong tre av den populære Wisting-serien, med Sven Nordin i hovedrollen, er perfekt underholdning i romjula!

Gamle klassikere

Gode, gamle klassikere som The O.C. og One Tree Hill har begge kommet på HBO Max! Ah, nostalgien... Alle sesongene til begge seriene ligger ute på HBO Max.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=v72XuY6Wd3s[/embed]

Du finner THE OC her!

Friends with Benefits

Vi hadde et gledelig gjensyn med denne filmen fra 2011 nylig. Hvor Justin Timberlake og Mila Kunis spiller mot hverandre. Scenene er hete og Justin like så, også er det bare noe ved Milas karakter i denne filmen, som gjør at vi kunne ønske vi var akkurat som henne. Filmen gjør oss litt nyforelska og du sitter igjen med en så god følelse etterpå. En deilig film å se i romjula med andre ord.

Du finner serien her.

Powered by Labrador CMS