kultur

ELLE-tipser: Nyåpnede Hotel Riviera

Skal du på Norgesferie i år? Eller trenger en weekend get away – da må du dra hit!

Publisert Sist oppdatert

Vi gjør oppmerksom på at hotellrom ble sponset av hotellet!

Et hotell som gir assosiasjoner til både Miami og den franske rivieraen, og det i Moss – Er det virkelig mulig? Ja, sier vi.

Les også: De beste hotellene i København

Hotel Riviera

Bernt Ankers gate 2, 1534 Moss

Nyåpnede Hotel Riviera, som ligger rett ved sjøen i Moss sentrum, er et must om du er ute etter en liten weekend get away i sommer! Hotellet åpnet 22. mai og er et fresht tilskudd til de nye hotellene som stadig popper opp i Oslo-området.

Hotellet har 172 rom og suiter, et eget spaområde i 14 etasje og en franskinspirert bistrorestaurant, Brasserie Bon Vivant i første etasje. Her kan du nyte gode drinker og spise både frokost, lunsj og middag.

Restauranten er ikke bare åpen for hotellets gjester, så er du ute etter en liten dagsutflukt med enten båt eller bil nær Oslo, kan vi anbefale et besøk innom Hotel Riviera!

Utenfor hotellet finnes det også en ekte sandstrand og et stort lekeplassområde, selv om selve hotellet ikke er lagt opp til å være barnevennlig, er det kun 18 og 20 års aldergrense i pool og spaområdet (som er forbeholdt hotellets gjester).

Vi falt pladask for interiøret i restaurantområdet. Store overdådige hvite gipssøyler designet av en norsk kunstner, og farger i rosa, grønt og ulike bruntoner gir deg virkelig følelsen av å være alle andre steder enn i Moss.

I 14. etasje finner du hotellets spa- og poolområde. Uteområdet gir oss følelsen av å være på toppen av en skyskraper i New York. Her kan man nyte sola og en drink i ført slippers og badekåpe. Og selv om utsikten er alt annet enn høye bygninger, er den et skue for øyet.

Bassengområdet er virkelig et vakkert ariktektonisk smykke.

ELLEsk på toalettene i underetasjen – her er det ikke spart på noe og vi liker virkelig det rosa interiøret overalt.

Hos Brasserie Bon Vivant står blant annet chilli- og hvitløksmarinerte gambas, pasta vongole og entrecôte på menyen.

Les mer om hotellet her!

Powered by Labrador CMS