kultur

De beste hotellene i København

Dette er hotellene vi bor på i København.

Publisert

Trenger du tips til hvilke hoteller du bør bo på i København? Under finner du redaksjonens favoritter.

Les også: Dette er hotellene du bor på i Paris

Hotell i København

Å bo på hotell skal gi deg en følelse av luksus. Det skal være et sted du kan slappe av og nyte de godene hotellet har å by på. Å bo på hotell skal virkelig føles som ferie, det skal være en koselig atmosfære der og hotellet skal også by på god mat og drikke. Under finner du våre favoritter, som gir oss akkurat dette.

25 Hour Hotel Indre By

Dette hotellet har en perfekt beliggenhet (like bak Illums på Strøget) og en super kul og eklektisk vibe med kult interiør. Det første som møter deg i døra, er en opplyst rund bar med et stort sitteområde. Her er det god stemning til alle døgnets tider.

Videre innover i lokalet finner du restaurant Neni, som serverer smakfull mat fra Midtøsten – og som også er stedet der gjestene på hotellet får servert frokost.

25 Hour Hotel Copenhagen – Pilestræde 65

Villa Copenhagen

Det er noe je ne sa qouis over Villa Copenhagen som gjør at vi virkelig forelsker oss i dette hotellet hver gang vi bor her. Hotellet ligger rett ved Sentralbanestasjonen og Metroen slik at du lett kan komme deg rundt i byen. Hotellet er estetisk vakkert innredet og har en fantastisk frokost sal og ikke minst et vakkert utendørs basseng.

Hotel Villa Copenhagen – Tietgensgade 35-39

SP 34

Vil du bo sentralt, men allikevel lokalt, så er dette luksus boutique hotellet noe for deg. Hotellet ligger i en søt og smal sidegate og er det perfekte stedet å bo for en hipp storbyopplevelse. Lei en sykkel og beveg deg rundt i alle gatene rundt hotellet – Du finner masse vintageskatter og søte cafeer i dette området.

SP 34 – Sankt Peders Stræde 34.

Hotel D´Angleterre

Å bo på femstjerners hotellet d'Angleterre i hjertet av København, er en unik opplevelse i seg selv. Hotellet ligger rett ved Nyhavn og er Københavns svar på Ritz i Paris. Det erverdige hotellet ble åpnet i 1755 og har blant annet sin egen Michelin-restaurant og et vakkert spa i kjelleren av hotellet. Interiøret på hotellet er en god blanding av viktoriansk arkitektur og moderne nordisk design. Dette stedet er også vel verdt en drink i baren eller en lunsj neste gang du er i byen.

Hotel d'Angleterre – Kongens Nytorv 34

Hotel Sanders

Hotel Sanders er et koselig hotell med en moderne, skandinavisk retro-stil. Hotellet består av 54 luksuriøst oppussede rom – og dette er virkelig hotellet for deg som vil ha noe ekstra. Hotellet føles intimt og koselig, med en hyggelig lobby hvor du kan kose deg foran peisen eller nyte noe godt i glasset. Hotellet har også en egen restaurant som serverer klassiske retter fra hele verden.

Hotel Sanders – Tordenskjoldsgade 15

Coco Hotel

Dette boutiquehotellet ligger på Vesterbro, ikke langt fra en av Københavns koseligste gater – Værnedamsvej, hvor du finner restauranter som Delphine, Granola og Les Trois Cochons.

Vi får skikkelig franske vibber av dette koselige og søte hotellet, et herlig instavennlig hotell for deg som liker å ha det estetisk fint rundt deg.

Coco Hotel – Vesterbrogade 41

ELLE ønsker å opplyse om at vi ved tidligere anledninger har fått presserabatt hos Villa Copenhagen og 25Hour Hotel Indre By.

Powered by Labrador CMS