Nå er sykkeltightsen tilbake i motebildet!

La deg inspirere her.

Publisert Sist oppdatert

90-tallet er tilbake i motebildet for fullt. De smale solbrillene, de store bestefars joggeskoene, magetoppen, jeans med høyt liv, store dressjakker, skjellsmykkene som gir oss assosiasjoner til somrene på Gran Canaria i tenårene. Og sist men ikke minst; sykkeltightsen.

Pernille Teisbaek slenger seg fort på trendene. Her har hun kombinert sykkeltightsen med en dressjakke og en treningsjakke fra Balenciaga. Foto: Instagram.

De store danske influencerne har allerede hoppet på trenden og nå begynner flere og flere i Norge å følge etter. Billigkjeder som Gina Tricot har snappet opp trenden og vi trenger nok ikke vente lenge før sykkeltightsen er å finne på hvert gatehjørne. Buksa kan du enkelt lage selv hjemme også. Alt du trenger er en saks og en gammel skinny jeans eller sort tights du ikke bruker lenger, et voila. Buksa skal enten være til under kneet eller stoppe midt på låret.

Dansken @sophiaroe har en bukseversjon av sykkeltightsen (som du enkelt kan lage selv hjemme). Kombiner tightsen med en hvit t-skjorte, skipperlue og matchende tilbehør eller kombiner den med en hvit skjorte og dressjakke. Foto: Instagram.

Kombiner den gjerne med en stor dressjakke, en løs skjorte, en vid hoodie eller treningsjakke. Bruk minimalistiske sandaler med litt hæl eller sneakers til.

Den danske influenceren @_jeanettemadsen_ har kombinert tightsen med en mathcende t-skjorte, en dressjakke og enkle hæler med tynne remmer. Den svenske influenceren @ellenclaesson viser her hvordan du kan gjøre tightsen mer sporty ved å kombinere den med en rumpetaske, collegegenser og chunky sneakers. Foto via Instagram.

Shop stilen:

Veske fra Ganni, kr 2799. Solbriller fra Zara, kr 199. Sandaler fra Mango, kr 699. Dressjakke fra H&M, kr 699. Tights fra Gina Tricot, kr 99.

Kombiner sykkeltightsen med en oversized dressjakke det ser ut som du har lånt fra kjæresten, smale cat-eye briller, høye hæler og en poseveske. Sykkeltightsen kan du dresse opp og ned, og kan brukes både til hverdags og fest.

Powered by Labrador CMS