Postkort fra Josefine Vogt

Slik er sommeren til ELLE-profil Josefine Vogt, og dette vil hun ha på seg...

Publisert Sist oppdatert

Josefine Vogt er en ELLEs nye profiler. Dette er dama vi har stor tro på fremover. Og vi digger hennes forkjærlighet for den sporty og sexy 90-talls stilen. Følg Josefine på Instagram: @josefinevogt

I sommer vil jeg gå kledd i:

- En blanding av sports-bh/bikini og noe baggy. Er det varmt ute, elsker jeg å kombinere bikini topper/sports bher med f.eks en baggy bukse. Elsker også å bruke silkeskjerf som overdeler, utrolig luftig og veldig cute! Ofte går jeg med en ekstremt baggy overdel og et belte i midjen.

På ønskelisten min:

Kule sneakers med masse farger eller noen originale som Nike Air Force. Elsker også relativt små vesker og rumpetasker.

Vesken jeg drømmer om akkurat nå:

Jeg har ekstremt lyst på «Rachel Croc-effect» vesken fra BY FAR. Har den i sort og den er et av mine beste kjøp. Jeg bruker den hele tiden. Liker at den er feminin og søt, en fin kontrast til min ellers sporty klesstil.

Mitt siste kjøp:

Jeg dro innom en sneakersbutikken Sneakersnstuff i Stockholm, og det var så mange kule og spesielle sneakers som jeg ikke har sett i Norge. Endte opp med disse!

Mine favorittsko akkurat nå:

Nike P-6000

Akkurat nå er det denne trenden jeg sverger til:

Oversized dressjakke og bukser i sommerlige farger. ELSKET som mange andre den siste visningen til Jacquemus. Så utrolig mange kule oversized plagg og ekstremt vakre farger.

Beautyproduktet jeg sverger til nå:

Jeg elsker Rituals sin highlighter stick! Fikk den i gave og bruker den hele tiden siden. Jeg har den alltid i vesken og den er enkel å påføre med fingeren. Siden den er såpass «kremete» blir ikke highlighteren tørr på huden.

På Instagram lar jeg meg inspirere av:

Det er så utrolig mange jeg inspireres av! Elsker instagrammere som varierer mye med forskjellige vinkler, poseringer og ting de poster. Blir utrolig inspirert av blant andre: @stephaniebroek, @hannamw, @frejawewer, @killa.kate og @annawinck.

Mitt siste instaverdige måltid:

Jeg spiser veldig lite ute, men jeg har nettopp vært på ferie i Stockholm og da kom jeg over en super god thai restaurant som heter «Kohphangan». Det var utrolig godt, og de hadde bra med alternativer til venninnen min som er vegetarianer.

Powered by Labrador CMS