Fra alle oss til alle dere - God Jul!

Gledelig jul til alle våre kjære ELLE-lesere.

Publisert Sist oppdatert

Vi ønsker deg en strålende festsesong, en fredfull jul og et herlig nytt år!

Fra venstre: Journalist Nathalie Helgerud, skjønnhetsansvarlig Marthe E. Jakobsen, kommersiell innholdsskaperCaroline Skjelbred, sjefredaktør Signy Fardal, moteredaktør Petra Middelthon, stylingassistent André Rønning og digital innholdsansvarlig Julie Marlen Engel Jensen Leirvåg. Fraværende på bildet: Johanna Tverrfjell, Vibeke Ruud og Ina Bjørnberg.

2018 har vært litt av et år for oss i ELLE, bare hør (les) her: I begynnelsen av februar arrangerte vi ELLEtech, et spennende og inspirerende tech-event for kvinner. Med aprilutgaven var norske ELLE det magasinet som hadde moteverdenens nye yndlinger, tvillingsøstrene Martine og Gunnhild Chioko, på coveret. I juni arrangerte vi – tradisjonen tro – sommerens heiteste fest. I september prydet tøffe Siri Lehland, Kristiansand-jenta som er født i feil kropp, coveret. I november arrangerte vi ELLE Live for

første gang, et event med masse spennende og inspirerende innhold; akkurat som bladet. I tillegg må vi få lov til å skryte av at vi har hatt en gigantisk digital økning (besøk elle.no, og følg @ellenorge på Instagram og Facebook), og vi avslutter dette året med et fyrverkeri av en utgave!

Det er nøyaktig ni år siden sist Gunhild Stordalen – som for øvrig het Melhus den gangen – var på coveret av norske ELLE. Mye har skjedd med henne på disse årene, les mer i intervjuet med Gunhild og ektemannen Petter Stordalen på sidene 44–50. Gunhild er en av de sterkeste og mest inspirerende damene jeg vet om.

En annen er den kurdiskdanske forfatteren Sara Omar, som har skrevet boka Dødevaskeren. Les intervjuet med henne på sidene 76–80. I tillegg får du masse herlig inspirasjon til å finne det perfekte partyantrekket, vi har stylet de deiligste vinterplaggene og skrevet om sesongens statement-plagg. Vi viser deg hvordan du legger den kuleste partysminken og guider deg gjennom de 24 beste parfymene. Du får en guide til Singapore, og mange herlige dessert-oppskrifter. Bare for å nevne noe ...

Og sist, men ikke minst: Hvis du lurer på hva stjernene og planetene kommer til å stelle i stand for deg i 2019, får du svar på sidene 64–69.

Signy Fardal.

Powered by Labrador CMS