Tarjei Sandvik Moe er i månedens ELLE

Foto: Isabel Watson

Denne måneden kan du se en helt rå bildeserie og lese vårt eksklusive intervju med Tarjei Sandvik Moe i ELLE. Her får du en smakebit!

Publisert Sist oppdatert

Tarjei Sandvik Moe: Det er knappe seks måneder siden siste skoledag, og jobbene har stått i kø for 19 år gamle Tarjei Sandvik Moe, aka Isak i Skam. Nå er han igjen klar for å ta seerne med storm, både i kino- og teatersalen. Denne høsten får vi se ham både i thrilleren En Affære og i familieforestillingen Snøfall. Og han har flere, foreløpig hemmelige prosjekter, på trappene.

Etter at den siste episoden av suksesserien «Skam» rullet over skjermen 24. juni i fjor ble det alt annet enn rolige dager for Tarjei Sandvik Moe, kjent som Isak Valtersen i serien. I tillegg til å fullføre sitt siste år på dramalinja ved på Nissen videregående skole var han aktiv i teatergruppa Antiteateret og med i oppsetningen av musikalen «Grease» som ble vist på Chateau Neuf fra januar til mars i år. Han har spilt i spel på Smøla og, ikke minst, landet sin første filmrolle. Nå er han å se på kinolerreter landet rundt i «En Affære», side om side med film- og teaterveteran Andrea Bræin Hovig. Selv er Tarjei bare takknemlig for all jobbingen, og tar den travle tiden på strak arm.

Kom på høstens råeste inspirasjonsdag med ELLE!

– "Vi spilte inn noen sexscener og så var det kaffepause"

Dette med å klare å legge selvbevisstheten til side var også til god hjelp da noen av de mer intime scene i «En Affære» skulle spilles inn. Filmen beskrives som en erotisk thriller og handler om forholdet mellom en gymlærer, spilt av Bræin Hovig, og hennes elev Markus, spilt av Tarjei. Selv syntes han det var helt uproblematisk både å filme scenene og å se sluttresultatet på storskjerm.

Isak i SKAM

Mens mange av seriens skuespillere har hundretusenvis av følgere fra hele verden på Instagram, og villig deler av sin hverdag, valgte Tarjei å slette sin konto da stjernestatusen virkelig tok av.

– Det er nesten som om jeg ikke ser meg selv. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har skjønt at det skal ganske mye til for å gjøre meg flau. Jeg kan helt fint gjøre sånne scener uten å føle på at det er kleint eller vanskelig. Så jeg gleder meg til å se hvor langt jeg egentlig kan dra det i fremtiden, når stopper det for meg, liksom. For jeg har ennå ikke opplevd å tenke at «nei, dette går ikke» eller at noe er ubehagelig. Også er det så klart en fordel å spille mot noen som er lik på det området. Sånn som med Andrea. Vi var så trygge på hverandre at det aldri ble rart. Vi lo mellom tagninger, hadde det gøy og var venner. Vi spilte inn noen sexscener og så var det kaffepause, ler han.

Til å fortsatt være i tenårene har Tarjei oppnådd utrolig mye karrieremessig, og forteller at han ofte føler seg «irriterende voksen» når han i motsetning til vennene dropper friår og «reiser for å finne seg sjæl». Fremtidsplanene er klare, både når det gjelder karriere og bosted...

– Og det og hele intervjuet kan du lese i månedens ELLE som er i butikk nå!

– Jeg hadde Instagram tidligere, men sletta den mellom sesong 1 og 2 av Skam. Jeg merket at jeg ikke kunne gå rundt å tenke på det. Det stjeler bare fokus. Jeg hører fra andre at det er viktig å ha det for å promotere seg selv, men da tenker jeg at det er like greit å gjøre intervjuer og sånne ting iblant. Ikke styre så mye med hvordan jeg vil fremstille meg selv på en Instagram-konto.

Du kan bestille det rett hjem i postkassen her!

Behind the scenes med ELLE

https://vimeo.com/295798720

Video og styling: André Roenning

Behind the scenes-bilder: Marthe E. Jakobsen

Hår og makeup: Jens Johan Wiker

Powered by Labrador CMS