ELLE-Gallaen 2023

Se hvilken farge som trendet på ELLE-Gallaen 2023

Dette var en av de store trendene under gårsdagens ELLE-Galla.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Det var mange lekre antrekk å spotte under gårsdagens ELLE-Galla, og vi spottet mange store trender for denne og den kommende sesongen. 

En av disse trendene var fargen grønt – alt fra lysegrønt, mint-toner, pastellgrønt til mørkegrønt.  Se de fantatiske grønne looksene fra ELLE-Gallaen 2023 her.

Grønne kjoler fra ELLE-Gallaen 2023: 

Moteprofil Nina Sandbech, som også vant Årets Stilikon-prisen, gikk for grønt i anledning ELLE-Gallaen. Looken stylet hun til perfeksjon med lange svarte hansker, statement halskjede og glitrende hodepynt. 

Artisten Sigrid, som er aktuell med Norgesturne, var ikledd en grønn glitrende kjole fra Alexander Vauthier, stylet med svarte platåpumps og en sleek frisyre. 

  Modellen Ceval var også ikledd en nydelig grønn kjole fra arkivet til Jean Paul Gaultier. 

Leah Behn som også vant prisen for Årets Kreatør, bar en lysegrønn kjole stylet med glitrende smykker og en lekker håroppsats. 

 Søstrene Tsutsumi og Alexandra Hoang var helt fantastisk kledd i grønne kjoler fra Studio Vania Romoff, stylet med vesker fra Dior. 

 Vendela strålte i en mørkegrønn kjole, svart clutch og glitrende øredobber. 

Birgit Skarstein var nydelig kledd i en mørkegrønn fløyelskjole, stylet med matchende sko og røde negler for anledningen.  

Se flere bilder fra ELLE gallaen 2023 her. 

Powered by Labrador CMS