Moteredaktørens feriefavoritter

Foto: Dan Kullberg og Produsentene.

Se hva moteredaktør i ELLE, Petra Middelthon pakker med seg på ferie.

Publisert Sist oppdatert

Sol, bad og sommer. Her er det moteredaktør Petra Middelthon ønsker å ta med seg i feriekofferten akkurat nå.

Petra har en forkjærlighet for Frankrike, og har både studert, jobbet og bodd i Paris. Hver sommer tar hun med seg familien til jet-set byen Saint Tropez i Sør Frankrike, hvor late dager på stranda hører med.

Les også: Petras beste tips til Saint Tropez

Petras strandfavoritter

Veske fra Cult Gaia, kr 1500. Deilige flate sandaler fra ATP, kr 1299. Sommerfavoritt fra Missoni. Tunika, kr 7500. Fin på vei til stranda i silkebukse fra By Malina, kr 1590.

Cult Gaia har mange fine vesker som passer til både strandliv og party på kvelden. Og en lekker tunika til et par florlette bukser er perfekt for varme og late sommerdager. Et par lekre skinnsandaler må selvfølgelig også med i kofferten!

Kule briller fra Gucci, kr 2000. Miljøvennlig sjampo og balsam i reisestørrelse. Fra Rahua, kr 190. Svart badedrakt fra H&M, kr 299. Håndkle i nydelige farger fra Becksøndergaard, kr 299.

Et par lekre solbriller er et absolutt must og en badedrakt gjør seg både på stranda, til et par bukser eller shorts og kan også være lekkert under en skjorte. Produktene fra Rahua er økologiske og lukter godt og et fargerikt strandhåndkle frisker opp og kan også brukes som sarong!?

Feriekoffert: Slik pakker du til strand og storby

Powered by Labrador CMS