Elen Kristvik - Postkort fra L.A

ELLE-blogger og journalist Elen Kristvik har vært på venninneferie i Los Angeles. Her får du hennes beste reisetips og restaurantanbefalinger.

Publisert Sist oppdatert

Destinasjon: Los Angeles

Slik kommer du deg hit: SAS brakte oss til Los Angeles via Stockholm. Du kan også fly direkte med Norwegian.

Reisefølge: Bestevenn Caroline.

I feriekofferten hadde jeg med meg: Flere fargerike blazere, skjorter, Re/Done-denim-skjørt, slip-in-sandaler og Adidas-sneakers.

Vi bodde på: Mondrian på Sunset Boulevard. Super beliggenhet i West Hollywood, nærme hotellene Jeremy og Grafton on Sunset.

Hotellfrokosten bestod av: alt fra havregrøt og granola med bær til french toast og bagel med grønnsaker og Philadelphia.

Her spiser du den beste frokosten/lunsjen: Vi spiste kun frokost på Mondrian, men spiste lunsj flere digge steder. Cecconi's er en klassiker, og kunne i tillegg til god stemning og quinoa-salat by på en kelner som var prikk lik Charlie Hunnam. Ikke verst det. Gjelina og Gjusta i Venice er et must, gud så godt! Zinque i West Hollywood har en hyggelig bakgård, og det er kjempefint å titte på folk og ta en pause fra Melrose-shoppingen. På EP & LP i West Hollywood har de en superkoselig takterrasse der du kan spise god burger og ta deg en drikk. Restauranten skal visstnok også være veldig god.

Dagene i Los Angeles: Vi tilbrakte en dag på markedet ved Melrose og Fairfax, og ruslet langs Melrose Avenue, tittet på folk og shoppet. Vi hang på Abbot Kinney Boulevard i Venice - elsker dette området, så koselig og nedpå. Vi vindusshoppet i Beverly Hills, og storkoste oss med å gå inn og ut av butikker som Dior, Céline, Prada og Chanel. Her har de også & Other Stories, så det var der vi faktisk shoppet, hehe. Vi siklet over sko- og veskeavdelingen på Barney's i Beverly Hills - her har de masse fint, og dameetasjen byr på en haug kule merker. Vi dro opp til Griffith Observatory, og hadde utsikt over både fjell, Hollywood-skilt og byen. Måtte selvsagt en tur innom The Grove også, der var det full julestemning. Vi spiste sushi på Blue Ribbon og gikk på kino.

Mine favoritt-restauranter: Laurel Hardware på Santa Monica Boulevard. Latterlig god duck fried rice, super-chill og kul stemning. Vi satt med utsikt til utendørs-patioen. Digg! Vi koste oss med flott middag på Lucques i West Hollywood - utrolig fin stemning i bakgården her! Middagen på den mexicanske Gracias Madre var også helt super - romslig under taket, flott interiør og blide servitører. Sjekk også ut MTN i Venice - samme eiere som Gjusta og Gjelina - mmm!

Den beste kvelden var da vi: møtte opp med noen venner på Soho House, og etter to uker i Amerika endelig spiste burger!

Dette bør du sjekke ut når du er her: Jeg anbefaler en kjøretur opp til Griffith Observatory, trask rundt i korridorene og les om stjerner, månen og galaksene før du tar beina fatt og går en tur i fjellene rundt. Dra absolutt på restaurantene Gracias Madre og Laurel Hardware. Trask Melrose Avenue opp og ned, her får du flotte fasader, kjendiser som er ute på rusletur og masse bra butikker å titte i.

Shoppingen: Melrose er et ordentlig koselig område, så det er bare å parkere bilen og gå - selv om de færreste gjør det i LA. Vi fant fantastisk fine krystalllysestaker på søndagsmarkedet på Melrose og Fairfax. I Venice finner du mye bra - jeg likte Aust - som har kule australske merker, mens LCD byr på alt fra Rejina Pyo til LPA og Henrik Vibskov.

Disse beauty-produktene har jeg alltid med meg på reise: Body lotion fra Clarins, øyebrynsblyant fra Anastasia, farget dagkrem fra Estelle & Thild, solkrem og fuktighetsmaske fra Kiehl's.

Kveldene: Vi var litt bestemødre på denne ferien. Målet var å slappe av etter en hektisk høst, og det gjorde vi til gagns. Det ble et par glass vin til maten, tidlig i seng og tidlig opp. Vi fikk fullt utbytte av alle dagene uten å stresse - akkurat det jeg trengte og hadde lyst på!

Jeg følte meg veldig fin da jeg: gikk i mitt nye hvite skjørt fra Balenciaga, som jeg kjøpte på outlet til tidenes kupp-pris med t-skjorte og en åpen grønn- og hvitstripete skjorte til. Jeg følte meg også veldig fin da jeg svinset rundt i en blekrosa blomsterkjole fra byTimo.

Tips til hot spots man bør få med seg: Soho house, men du må være eller kjenne et medlem..

Det beste ferieminnet fra turen: Å, det er så mange! Men det var utrolig stas å endelig få se Griffith Observatory, etter å ha hatt det på to do-lista på alle LA-besøk.

Mine beste reisetips: Reis med hettegenser! Du kan gjemme deg bort i hetten, og gjemme hendene i lomma foran om du blir kald på flyet. Ha med deg en sheet mask eller fuktighetsmaske, huden min blir som en ørken etter en lang flytur. Book bil gjennom Alamo - prisene du ser på nett er prisen du betaler - i motsetning til veldig mange leiebilfirmaer, som legger på forsikring osv. Elsker Alamo. Unn deg frokost på terrassen på Mondrian, du har super utsikt og en meny som bugner av digg frokostmat. Vær råflott og kjør bilen helt frem til den gratis valet-tjenesten på Chanel i Robertson Boulevard. Ja, det er litt/veldig harry, men også littegrann gøy. Kjøp med deg flere småretter fra Gjusta i Venice og lag piknik på stranda.

Powered by Labrador CMS