skjønnhet

Går viralt på TikTok: Endelig er skjønnhetsmerket tilgjengelig i Norge

Nå får du endelig tak i Milk Makeup i Norge!

Publisert

Det er en gledens dag for Milk Makeup-fans! Endelig lanseres det populære New York-baserte skjønnhetsmerket i Norge – på søndag blir nemlig produktene tilgjengelig på Lyko. 

Milk Makeup tilbyr et arsenal av veganske multi-use-produkter, og har siden lanseringen i 2016 allerede klart å oppnå kultstatus. Produktene kommer i minimalistiske forpakninger, er enkle å anvende og kommer i et stort utvalg av farger som gjør det ekstra gøy å eksperimentere med ulike sminke-looks. Milk Makeup er kjent for makeup-stifter, som er helt geniale å slenge med seg i veska – og ikke minst ha med seg på reise.

Under har vi samlet fire av Milk Makeup sine bestselgere, men ta en titt på det store utvalget – her finnes det noe for absolutt alle.  

De mest populære produktene fra Milk Makeup:

Dette produktet har du helt sikkert sett ett eller annet sted – enten på TikTok eller på Instagram. Lip + Cheek Dash er et fuktughetsgivende multi-use-produkt som kan brukes som en blush og som en leppebalm – og finnes i hele 11 nyanser.   

Lip + Cheek Dash, kr 299 (annonselenke). 

Les også: Flere kremblusher vi elsker. 

Ha det bra, mørke ringer! Denne concealeren lysner og frisker opp huden under øynene, og kan også bidra til å dempe hevelser. Tilgjengelig i 7 nyanser. 

Sunshine Under Eye Tint & Brightener, kr 389 (annonselenke). 

For den duggfriske følelsen. En silikonfri gelprimer som tilfører masse fuktighet til huden, og gjør at sminken holder seg enda lenger – så lenge som opptil 12 timer. 

Hydro Grip Primer, kr 539 (annonselenke)

En matt bronzer for solkysset hud. Superenkel å bruke til konturering, eller for å tilføre litt lett glød til ansiktet før vårsolen begynner å ta skikkelig. 

Matte Bronzer Baked, kr 299 (annonselenke).

Les også: Charlotte Tilbury var først ute med dette. 

Powered by Labrador CMS