Er du også hekta på denne serien?

Foto: NRK

Hvis ikke har du hele 5 sesonger å se frem til!

Publisert Sist oppdatert

Et sted å høre til NRK: Intriger og forbudt kjærlighet er jo bare oppskriften på suksess, og når serien i tillegg finner sted på begynnelsen av 50-tallet, ja så har du oss hekta.

I denne supersøte serien møter vi den fornemme familien Bligh som bor i landsbyen Inverness utenfor Sydney, de får livene sine snudd på hodet da de møter sykepleieren Sarah på en båttur hjem fra Europa.

Et sted å høre til NRK - En ny seriefavoritt!

Serien er en virkelig page-turner (for oss jenter vel og merke) og skildrer hvor vanskelig og kontroversielt livet kunne være på 50-tallet. Den tar for seg samfunnsproblemer som vi i dag ser på som en selvfølge.

Et sted å høre til får deg til å drømme deg bort til en spennende fortid, og får et innblikk inn i en verden full av tabubelagte problemstillinger og familiehemmeligheter.

Dette er virkelig en serie som bare MÅ ses! Om du liker å drømme deg 70 år tilbake i tid vel og merke..

Serien, som du finner på NRK-TV, ble så fort populær at NRK nå har valgt å slippe en ny episode frem til juli. Vi sa du ble hekta!

For de av oss som allerede har sett hver tilgjengelige episode, kan bare telle ned timer til neste episode kommer kl 06 på mandag. Men for dere som enda ikke har sett Et sted å høre til; kanseller alle planer for helgen og bing denne serien!

Du finner Et sted å høre til her!

Flere serieanbefalinger:

Sweet Magnolias

Seriene vi så på i april

Trying

The Morning Show

Har du fått med deg Outer Banks?

True Crime-seriene du bare må se!

Powered by Labrador CMS