Trend: 5 matchende sett

Matchende sett

5 matchende sett vi ELLEsker!

Publisert Sist oppdatert

Matchende sett er en stor vårtrend denne sesongen!

Et styling hack vi ofte sverger til, er matchende sett. Være seg en dressjakke og matchende bukse, drakt eller skjorte og shorts. Tar man på seg settet, er man liksom ferdig kledd. Og det beste av alt – en dress eller drakt har uendelige med stylingmuligheter. Du kan bruke dressen til jobb med sneakers og den kan brukes på kvelden med høye hæler.

Foto: ImaxTree.

Denne sesongen bugner det over av matchende sett i butikkene. Her er 5 av våre favoritter!

Les også: Sesongens må ha!

5 matchende sett vi ELLEsker

En klassisk drakt

En klassisk drakt a la Chanel er en evig klassiker alle bør ha i garderoben. Style den med et par joggesko eller Converse for en mer chill look, eller med et par høye boots eller hæler.

Jakke fra Ganni, kr 4595.

Skjørt fra Ganni, kr 2499.

Dyreprint

Vi i ELLE går aldri lei dyreprint og dette settet fra COS drømmer vi om å gå med i sommer med Havaianas på bena og en hvit dressjakke over. Kan også dresses opp med noen lekre hæler!

Skjorte fra COS, kr 890 (annonse).

Zebra print shorts fra COS, kr 690 (annonse).

Den perfekte dressen

Biggie-dressen fra Bik Bok er en super fin oversized dress som både er det perfekte hverdagsantrekket på jobb, og det perfekte antrekket til alt fra 17.mai til en kveld på byen med venner. Kan styles med alt fra t-skjorte til singlet og badedrakt. We love!

Blazer fra Bik Bok, kr 599.

Dressbukse fra Bik Bok, kr 499.

Sesongens store it-farge

Eplegrønt er og blir sesongens aller største trendfarge. Og vi ELLEsker den. Denne drakten fra & Other Stories er sååå fresh til et par høye støvletter eller til et par hæler og en matchende veske – Vi tenker oransje kunne vært en super farge å kombinere med!

Dressjakke fra & Other Stories, kr 1500 (annonse).

Miniskjørt i lin fra & Other Stories, kr 790 (annonse).

Tweed-drakten

Vi kunne ønske vi fant en tweed-drakt i skapet til bestemor, men de av oss som ikke er så heldige, de kan alltids sikre seg sesongens må ha-drakt fra Mango!

Tweed jakke fra Mango, kr 899.

Tweed skjørt fra Mango, kr 449.

Powered by Labrador CMS