Høstens fineste jakker

Foto: Imaxtree, produsentene

Endelig kan vi ta frem høstjakkene igjen. Er det lov å si at vi gleder oss?

Publisert Sist oppdatert

Alt du må vite om trendene og høstjakker 2018!

Etter en lang sommer, er det endelig på tide å ta på seg litt varmere klær igjen. Og det er litt morsommere å kle seg når man kan ha litt flere lag på kroppen.

Så på tide å ta fram høstjakken igjen! Eller skal du investere i en ny. Uansett får du noen gode tips til hvilke trender som gjelder for høsten 2018 og hvordan du kan style de lekre høstjakkene.

HØSTJAKKER 2018

Trenchcoaten:

Dobbelspent trenchcoat i ruter fra H&M, kr 999.

Trenchcoaten er en viktig høstjakketrend i 2018 og den skal enten være beige, rutete eller i dyreprint. Gå for en rutete trenchcoat med dobbeltspente knapper og belte i livet som denne fra H&M.

Se hvordan du kan style trenchen her!

Teddyjakken:

Teddyjakke fra Zara, kr 649.

Teddyjakken er super trendy denne sesongen. Gjerne i naturfarger som krem, cappuccino og karamel. Den perfekte høstjakken!

Denim:

Dongerijakke fra Weekday, kr 900.

Vi blir aldri lei dongerijakken! Bruk den under en frakk eller ha et skjerf over skuldrene om det er ekstra kaldt ute. Denim passer til alt og kan brukes til både en fotsid kjole, et par dressbukser og høye hæler et lekker blyantskjørt.

Boblejakka:

Boblejakke fra Ganni, kr 3.299.

Boblejakka ble en stor trend forrige vinter og fortsetter også denne vinteren. Enten skal den være så stor at det ser ut som at du har lånt den av kjæresten din, eller så skal den være kort som denne over fra Ganni. Kombiner med et skjørt eller et fotsid skjørt til sneakers eller til et par jeans eller dressbukser og høye hæler.

Ruter:

Rutete frakk fra Samsøe & Samsøe, kr 3.999.

En minimalistisk rutete kåpe er lekkert til en hvit skjorte, slitte jeans og spisse pumps.

Frakk fra Monki, kr 600.

Smårutete kåper er så lekkert! Denne budsjettvennlige varianten fra Monki står på vår ønskeliste denne høsten.

Høsthår: Her ser du høstens fineste frisyrer!

Fuskepels:

Jakke fra Bik Bok, kr 599.

Denne høsten er oransje en superduperhot farge. Kombiner denne høstjakka til et par sigarettbukser og høye hæler eller kanskje men mønstret maxikjole?

Fuskepelskåpe fra Mango, kr 1.399.

Man skulle tro vi ble lei fuskepelsjakkene forrige vinter, men hva er vel kulere å toppe et antrekk med enn en fuskepelsjakke som gjør masse ut av seg?

Kort høstjakke:

Shearling-jakke fra STAND, kr 3.559.

Shearling-jakka gikk igjen på catwalken denne sesongen. Enten i en oversized modell som sett hos Chloé eller en litt nettere variant som denne fra det svenske merket STAND.

Høstjakke fra By Malene Birger, kr 4.199.

Beige og hvitt er superlekkert sammen, denne jakken vil vi style med et helhvitt antrekk og toppe med hvite sko og hvit veske.

Leopard:

Blazerjakke i leopard fra Zara, kr 799.

Du kommer ikke utenom en jakke i dyreprint når det gjelder høstjakker 2018. Det bugner over av alt fra leopard til sebra og slangeprint. Og hva er det ikke å like ved de dyriske printene som har holdt seg i motebildet i mange år allerede nå?

Lakk og lær:

Lakkåpe fra Dagmar, kr 5.095.

Lakk, latex og skinn er superhot og ikke minst lekkert å style til omtrent hva som helst i garderoben enten være seg fest eller hverdags. Kombiner med en enkel ullgenser og dressbukser eller kanskje en hvit skjorte og jeans?

Camel coaten:

Frakk fra Acne Studios, kr 6.100.

Den minimalistiske kamelkåpen er en klassiker i garderoben å regne, så har du ikke investert i en allerede, er det jaggu på tide denne høsten.

Mer høstmote:

Blazeren - En stayer i garderoben

Plaggene vi skal sikre oss fra H&M Studio-kolleksjonen

Powered by Labrador CMS