mote

Disse beautyproduktene har modellene alltid i veska

Ja takk til tips og triks til nye beautyfavoritter. De norske modellene har flere favoritter de sverger til.

4 norske modeller avslører produktene de sverger til og gir oss ekte "model off duty"-inspo.

Publisert Sist oppdatert

Det er aldri feil med litt model off duty-inspirasjon. Vi er også alltid klare for å finne noen nye beautyfavoritter. 

De norske modellene Mirakela Love, Cat Haave, Haddy Ceesay og  Stella Augestad Katzilierakis deler hva de alltid har i vesken.

- Min lille hemmelighet

Cat Haave deler mer enn gjerne hvilke skjønnhetsprodukter hun er opphengt i om dagen. Hun trekker frem produkter som gir både glød, fukt, roser i kinnene - og som prioriterer bærekraft.

- Elixir Niactil 4% er min nye favoritt. Den bruker jeg hver dag, sammen med Elixir Hydractil Gentle Cleanser, sier hun.

- Jeg kan også anbefale ansiktsmaskene til Dr. Jart. Egentlig er alle Dr. Jart+ Cryo Rubber-maskene fine, men Firming Collagen Face Mask er kanskje den jeg har brukt mest!

- Hva har du alltid med deg i veska?

- Min lille hemmelighet er Mini Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain fra Benefit. Nå som det er vinter trenger vi litt roser i kinnene og farge på leppene. Den sitter også overraskende lenge!

Les også: ELLEs kremblush-favoritter.  

- Hva trenger du for å fullføre looken når du skal ut en kveld?

- Tror ikke jeg hadde klart meg uten Shiseido Synchro Skin Invisible Loose Powder Matte Finish. Sminken varer hele kvelden, lover hun.

Når det kommer til hår, sverger Haave til ett favorittmerke.

 - Maria Nila har en bærekraftig hårpleieserie som heter Heal. Den er helt fantastisk og gir masse fuktighet og shine til håret! tipser hun.

- En gjennomført ombré-look på leppene

Ifølge Mirakela Love, flere ganger ELLE cover girl, er noe av det aller viktigste mildere produkter som passer hennes sensitive hud.

- Jeg merker raskt hva slags produkter som ikke er hudvennlig. Noe jeg elsker å beskytte huden min med er organisk aloe vera-plante, tipser hun. 

I tillegg, er det to produkter hun er særlig opphengt i akkurat nå:

- Jeg er obsessed med Fenty Beauty sin Diamond Bomb om dagen, som jeg bruker for å gi en fin finish til øyesminke. Også stor fan av Charlotte Tilburys Cream Blush!

Hun er også fan av de aller mest naturlige beautytipsene:

- Sunt kosthold og lite stress er ekstremt viktig for å få fin hud! Jobben starter innenifra, minner hun.

- Hva har du alltid med deg i veska? 

- Jeg mistet nylig bagasjen min med Air France, og heldigvis hadde jeg med meg det mest nødvendige i håndbagasjen, lol. Jeg har alltid med lipliner fra MAC og en leppestift som jeg bruker nå om dagen, Giorgio Armani 101 Intense Velvet Color, deler hun.

Liplineren er også et must når hun skal ut en kveld.

- For å fullføre looken min, bruker jeg alltid å ta lipliner og en liten dash med Tart sin concealer for å få en gjennomført ombré-look på leppene, tipser Love.

- Hvilke go-tos har du når det kommer til hår? 

- Jeg er veldig opptatt av organiske produkter, helst rett fra naturen. Som oftest bruker jeg faktisk en krem som heter det samme som navnet mitt - “miracle cream“ blir den kalt i Gambia - og det kommer fra Baobab-treet, som virker helbredende på hud og hår. Jeg veksler mellom den kremen og aloe vera! Har jeg ingen av de tilgjengelig går jeg for OlaPlex, forteller hun.

- Gir en litt mer sharp look

Ifølge Stella Augestad Katzilierakis, er det lett å liste opp beautyfavoritter. De fleste av dem sverger hun til i hverdagen - om ikke daglig.

- Har du noen beautyfavoritter du sverger til eller nærmest er avhengig av? 

- Jeg har så mange beautyfavoritter! En av dem er en highlighter fra Natálie by Anniken. Den er ganske sticky og gir en superfin, naturlig glow. Bruker den nærmest hver dag, trekker hun frem.

- Jeg elsker også Makeup by Mario sin Shaping Stick. Den er kjempelett å blende inn. Har også falt pladask for MAC sin Extended Play Mascara. Den gir lange vipper uten at det blir klumpete! tipser Katzilierakis. 

Hva har du alltid med deg i veska? 

- Jeg har alltid med Caia Costmetics sin lipliner i «nougat», MAC-leppestift i fargen «Thanks it’s Mac», Sprekenhus håndkrem i duften «amber infatuation» og Sprekenhus sin perfume oil, deler hun.

- Hva trenger du for å fullføre looken når du skal ut en kveld?

- Når det kommer til sminke, elsker jeg å ta enten svart eller brun liner i våtkanten av øyet for en litt mer sharp look, forteller hun.

- Jeg føler meg også mye mer «put together» når jeg setter opp håret. Det gjør jeg også ofte når jeg skal ut, sier Katzilierakis.

- Hvilke go-tos har du når det kommer til hår? 

- Jeg elsker Oribe sine shampooer, balsamer og hårkurer. De hjelper meg veldig med å holde håret sunt og friskt, spesielt med en jobb der det ofte blir brukt varme i håret mitt. Når jeg setter opp håret, er Eco Gel og en tett børste min bestevenn, forteller hun.

Les også: De beste hårmaskene for tørt hår. 

- Gir en cateye feel

Haddy Ceesay forteller at hun foretrekker å være konsistent når det kommer til hvilke produkter hun bruker. Hun har definitivt noen produktfavoritter hun sverger til:

- Jeg vil si at Eucerin sin Aquaphor fortsatt er en av mine favoritter.  Og så er jeg generelt utrolig glad i fete kremer, og en av mine favoritter er Fenty Beauty sin Butta Drop, trekker hun frem.

- Jeg bruker også som regel en parfyme fra Clean som heter Shower fresh - elsker, legger hun til. 

- Hva har du alltid med deg i veska?

- Eucerin Aquapor, en håndkrem og ofte parfymen Clean eller Valentino sin Born in Roma.

Flere gode håndkremer til tørre hender. 

- Hva trenger du for å fullføre looken når du skal ut en kveld?

- For meg handler det om å skape en look med både tøy, smykker og sminke. Hvis jeg virkelig skal gjøre en look-look så fullfører jeg med å tvinge min stakkars søster til å legge øyenskygge, liner og ta vipper på meg. Det gir en cateye feel, min favoritt look, sier Ceesay.

Når det kommer til hår, er det fuktighet som er regel nummer én.

- Jeg har jo vest-afrikansk hår som trenger en del fuktighet, så akkurat nå bruker jeg Mielle sin Rosemary Mint Scalp and Hair Strengthening Oil i kombinasjon med The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density, tipser hun.

Les også: Denne trenden skal få bein å gå på

Powered by Labrador CMS