kultur

Dette vet vi om The Kardashians sesong 4 

The Kardashians sesong 4

Here we go again ... The Kardashians er klare for nok en sesong, og vi kan ikke annet enn å si at: Vi er nysgjerrige! 

Publisert

Man kan si hva man vil om Kardashian-familien, men det er ingen som kan ta fra dem det faktum at de er «stayers»! De gir seg aldri, og helt siden 2007 har de underholdt oss – først gjennom Keeping up with the Kardashians, og senere The Kardashians – og delt opp- og nedturer fra sine til tider turbulente privatliv. 

Selv om søstrene tilsynelatende nå har hendene fulle med Kylie Cosmetics, Skims, Skkn by Kim, Poosh, Good American – og ikke minst en blomstrende modellkarriere – er de igjen klare for å lage litt drama på skjermen. 

Les også: Disse seriene strømmer vi nå. 

Trailer for The Kardashians sesong 4 

Det blir som alltid drama (som første ingrediens), ekstravagante ferier, høylytte diskusjoner, mye gråting, men også latterkramper. I tillegg blir det, i tradisjon tro, mye snakk om håpløse kjærester (les: Tristan Thompson) og ekskjærester (hei, Scott Disick). 

Kendall er singel, mens de andre fortsetter å føde barn – Kourtney venter endelig barn med Travis Barker (her er våre favoritt-moteøyeblikk fra paret). Selv om det alltid har vært mye krangling opp igjennom mellom søstrene, kan det virke som det er Kim og Kourtney som fyker i tottene på hverandre i sesong 4. 

Dette øyeblikket fra Blink 182-konserten var jo ganske cute, og det kan virke som vi får litt innsideinformasjon om hva som foregikk før, under og etter dette ikoniske øyeblikket. 

Uansett hva vi har i vente den kommende sesongen, har reality-TVs mest omtale familie gjort det igjen: Vi er nysgjerrige. 

Den fjerde sesongen av The Kardashians har premiere 28. september på Disney+. 

Powered by Labrador CMS