skjønnhet

– Det har gitt meg et lite innblikk i hvordan det er å være Bianca Ingrosso

CAIA lanserer samarbeid med Astrid S.

Publisert Sist oppdatert

Denne helgen fikk vi første hint om at det kanskje «var noe på gang» mellom Astrid S og det svenske skjønnhetsmerket CAIA, og i går slapp de nyheten om at de har gått sammen om å skape en kolleksjon bestående av artistens evige favoritt i sminkepungen; glitrende eyeliners.

Vi tok en prat med albumaktuelle Astrid S om samarbeidet. 

Gratulerer så mye med et spennende samarbeid! Hvordan har det vært å jobbe med CAIA?

– Det har vært en utrolig morsom prosess fra start til slutt. Bare det å få velge alt fra hvilke glitterkorn vi skal bruke, til hvilke farger … CAIA har virkelig vist meg tillit og inkludert meg i alle steg av prosessen, helt ned til det å teste ulike versjoner av produktet slik at vi kunne lande på den aller beste. Og det har gitt meg et lite innblikk i hvordan det er å være Bianca Ingrosso, sier hun og ler.

– Det har også vært utrolig frigjørende rent kreativt. Med musikken er det lettere å få høye skuldre, fordi det er en bransje jeg kjenner på en helt annen måte, men dette samarbeidet har gitt meg innsikt i en helt ny bransje og kreativ prosess. 

– Jeg sminker meg alltid med glitter på scenen

Fortell om samarbeidet – hvordan begynte det? Bianca Ingrosso uttalte allerede på ELLE Gallaen i 2022 at du var Norges best kledde kvinne blant annet …

– Ja, det husker jeg at var utrolig hyggelig! 

– Fordi albumet ble klart så tidlig i høst, så ga det meg litt ekstra rom til å tenke over hvem jeg kunne tenke meg å samarbeide med i den forbindelse, som ville være en naturlig forlengelse av universet jeg har skapt rundt Joyride, og CAIA sto øverst på den lista. 

Og veien fra toppen av lista til handling var kort. Sammen med sitt team satt Astrid S seg på flyet til Stockholm for å besøke CAIA og presenterte ideen om et samarbeid. Med i kofferten hadde hun moodboardet for Joyride klart, samt hele albumets visuelle uttrykk. Og naturligvis ble det også en selvfølge å prate om en av hennes favoritt-kategorier når det kommer til makeup …

– Jeg sminker meg alltid med glitter på scenen, og har lenge savnet et utvalg av glitter eyeliners. 

CAIA x Astrid S

CAIA falt umiddelbart for ideen, som resulterte i at samarbeidet kom på plass i rekordfart. 

– Det har vært veldig organisk fra start. Ofte når man gjør slike samarbeid handler det om en forespørsel om å være ansiktet utad for noe, men her har jeg følt på genuinitet fra alle involverte.

I fjor slapp CAIA et kolleksjon inspirert av MTV-estetikk fra tidlig 2000-tallet, og ble lansert med Bianca Ingrossos nyinnspilling av Superstar – som ble en superhit! Gjennom samarbeidet med Astrid S understreker CAIA nok en gang sin sterke tilknytning til musikkindustrien. 

Samarbeidet består av tre glitrende eyeliners samt en toalettveske i denim som forener det feminine og maskuline uttrykket for albumet på sømløst vis. Hver eyeliner er oppkalt etter spor fra Astrid S nye album Joyride, som slippes 24. mai. 

CAIA x Astrid S er tilgjengelig allerede i dag via caiacosmetics.no.

Powered by Labrador CMS