Kendall Jenner om Giambattista Valli x H&M

Foto: H&M

Eksklusivt intervju med Kendall Jenner, som er kampanjemodell for Giambattista Valli x H&M.

Publisert Sist oppdatert

Giambattista Valli x H&M er årets store designersamarbeid fra den svenske kjeden.

Kolleksjonen kommer i butikk 7. november.

ELLE har fått tilgang til et eksklusivt intervju med Kendall Jenner, som er en av kampanjemodellene og verdens mest ettertraktede modeller.

Kendall Jenner fronter Giambattista Valli x H&M

Hva er det spesifikt som får deg til å føle deg fantastisk når du har på deg Giambattista Valli x H&M-kolleksjonen?

Hva er dine tanker om Giambattista Valli x H&M-kolleksjonen?

– Jeg elsker de dramatiske, men samtidig anvendelige silhuettene i kolleksjonen. De får meg til å føle meg mektig og uanstrengt på samme tid, som er essensen i det å være «fabulous», etter min mening. Det personlige preget, som er gjennomgående i kolleksjonen, appellerer veldig til meg. Det er som å ha på seg en liten del av Giamba selv!

Hva er dine favoritter fra kolleksjonen?

– Den er så vakker. Detaljnivået er enestående, som er veldig Giambattista Valli, men det er også variasjonen av plagg, inkludert utsmykkede gensere og virkelig morsomme smykker. Det blir utrolig gøy å se mennesker over hele verden i Giambattista Valli x H&M-kolleksjonen. Jeg elsker tanken om at Valli-universet ekspanderer og slår seg sammen med H&M.

Hvordan ville du selv ha stylet disse plaggene?

– Jeg kan bare ikke noe for det, men jeg elsker den røde tyllkjolen med det asymmetriske skjørtet som jeg har på meg i kampanjen. Men jeg kan også se for meg selv i skinnbuksen eller med en av veskene over skulderen.

Hva var det morsomste eller mest minneverdige øyeblikket fra kampanje-shooten i Roma?

– Til den røde tyllkjolen vil jeg ha på meg mine favoritthæler, men jeg kunne også ha stylet den med noen flate boots. De røde skinnbuksene er perfekte til en vintage T-skjorte og sneakers. Og veskene går til alt, faktisk.

Hva beundrer du mest med Giambattista Vallis design?

– Å være i Giambas hjemby var virkelig spesielt. Han hadde så mange fantastiske steder å anbefale, både restauranter og severdigheter. Det er alltid gøy å ha en «insiders» perspektiv når man besøker en by, så vi hadde det helt fantastisk med masse latter og minner jeg tar med meg videre i livet.

Vi gjør oppmerksomme på at intervjuet er fra H&M og oversatt og publisert av ELLE fordi vi mener at det er av allmenn interesse for vår målgruppe.

– Det jeg beundrer mest er kreativiteten og det menneskelige som Giambattista legger i alle sine design. Å først se dem, og så få ha dem på seg har virkelig en spesiell effekt på deg, samtidig som du føler deg som deg selv. Det er en helt spesiell ferdighet, og en gave til resten av oss.

Powered by Labrador CMS