Mote

23. mai, 2019

Cannes: H&M avslørte sitt neste designersamarbeid

Kjolen til Kendall Jenner kommer på H&M! Se hvem designeren er...

I kveld avslørte H&M hvem den neste gjestedesigneren for kleskjeden er.

På den røde løperen på amfAR-gallaen i Cannes kom flere stjerner ikledd antrekk fra forhåndskolleksjonen.

Giambattista Valli x H&M er et faktum.

«Jeg er så spent på dette samarbeidet: H&M gir meg muligheten til å dele min hyllest til skjønnheten med et enda bredere publikum. Målet er å spre min forkjærlighet for det vakre og å bli en del av alles «happy moments» – å kunne bidra til å skape kjærlighetshistorier i hele verden», sier Giambattista Valli i en pressemelding.

Giambattista Valli x H&M

Med sine fem «muser»; Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee (Li Yuchun), H.E.R og Ross Lynch, presenterte Giambattista Valli x H&M fem antrekk som blir tilgjengelig i 12 utvalgte H&M-butikker og på hm.com allerede 25. mai.

Det er første gang en slik samarbeidskolleksjon slippes så kort tid etter at den har blitt annonsert og vist.

Men som vanlig kommer ikke hele kolleksjonen i butikk før i november.

Nærmere bestemt 7. november.

Det er bare å notere ned den datoen i kalenderen med en gang.

«Vi er kjempeglade for samarbeidet med Giambattista Valli. Han er uten tvil mesteren av haute couture, og han har et spesielt talent for å skape en minneverdig silhuett. Det å få tilby hans signaturplagg til kundene våre er en drøm som har gått i oppfyllelse. Vi gleder oss til å se hvordan de tar imot denne vakre kolleksjonen«, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M i pressemeldingen.

Giambattista Valli

Giambattista Valli er født i Roma, men etablerte klesmerket i Paris i 2005. Tidligere har han jobbet for Fendi og Emanuel Ungaro. I 2011 ble han medlem av prestisjefylte Chambre Syndicale de la Haute Couture etter å ha vist sin første couture-kolleksjon.

Han er kjent for ekstravagante kreasjoner med tyll, sterke farger og blomstermønster, og er alltid en kjendisfavoritt på den røde løperen.

Relatert