Mote

Shopping: Fine denimjakker

Meldt litt kjøligere vær? Fortvil ikke – vi holder sommergarderoben hot med trendy denim.

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Denimjakken er den perfekte følgesvennen i sommergarderoben og feriekofferten, og er helt perfekt å slenge over alt fra den delikate silkekjolen, maxikjolen, stylet til alt fra miniskjørt til flagrende linkjoler. Dette er jakken du kan matche med dine svarte dressbukser og med det gjøre en enkel kontorlook sommerlig og fresh. Eller gjør som den svenske influenseren Felicia Akerstrom og style denimjakken med en matchende shorts og cowboy boots – en kul og updated festival-look. 

Shopping denimjakker:

Style din svarte dressbukse med en hvit tank top, et par flip flops og en denimjakke over et voila –det perfekte storbyantrekket for litt kjøligere sommerdager. 

En oversized denimjakke gjør antrekket hakket tøffere, og denne i lys denim gir en kul 90-talls spin på antrekket!  Style den over en svart minikjole på neste date night, eller til hvite linbukser og en enkel topp til – så chic! 

En kortere denimjakke gjør antrekket mer feminint og denne vil være helt perfekt over sommerens lange maxikjoler. 

Denne denimjakken er perfekt over alt fra flagrende kjoler eller over den stripete strikkegenseren på hytta. 

Denne denimjakken fra Levi´s er en klassiker som vil holde seg i garderoben din år etter år, en tidløs denimjakke med perfekt 90s vibe. 

Powered by Labrador CMS