Slik styler du sesongens fineste denim

Foto: Imaxtree

Glad i denim? Her får du noen stylingtips.

Publisert Sist oppdatert
Det er lett å falle for fristelsen og tilbringe hjemmekontordagene i joggedressen. Noen ganger er det lite som føles bedre, men det er lite som slår en god jeans når en først bestemmer seg for å legge litt i antrekket. Sesongens fineste dongeribukser er både behagelige og kule – ja rett og slett det ultimate plagget for hjemmekontoret. La deg inspirere av hvordan vi vil style sesongens lekreste jeans, her finner du tre uslåelige kombinasjoner for hjemmekontoret.

Styling: Denim

En statement-jakke rocker opp et ellers klassisk antrekk.

Vi har lagt vår elsk på denne denim-trenchen.

Blazer fra Designers Remix, kr 5199

Sleng en oversized blazer over jeansen for et avslappet, men stilig utrykk.

Veske fra Jerôme Dreyfuss, kr 11 690 Velg en veske med sprek farge for å piffe opp et enkelt antrekk.

Sko fra Billi Bi, kr 1999

Med et par elegant pumps pynter du opp jeansen på null komma niks.

Culotter er de ultimate statement­-buksene, og perfekt for å få vist fram freshe boots!

Bluse fra Second Female, kr 1099

En crispy hvit skorte over jeans slår aldri feil.

Bluser med store krager er i vinden som aldri før, og et setter et feminint preg på antrekket.

Ullvest fra H&M Studio, kr 1499 Riktig skotøy piffer opp denimbuksene de gangene du må ut. Husk munnbind! Velg boots i god kvalitet, og får hjelp av en skomaker til å holde dem pene sesong etter sesong.
Klokke fra Cartier, pris på forespørsel. En lekker klokke er det perfecte smykket til en avslappet og kult antrekk. Vi elsker denne tidløse varianten fra Cartier.

Blazeren trenger ikke være sort denne sesongen. Brunt og blått er en fantastisk kombinasjon, og lekkert med knehøye boots.

Blazer fra One & Other, kr 3999 Denne høsten vil vi leke oss i ulike lag og teksturer. Ullblazeren holder deg god og varm, og er like fin over T-skjorten, som en av sesongens feminine kjoler.
Belte fra Vanessa Bruno, kr 899 Mye ligger i detaljene. Bruk flere smykker, invester i en lek­ker klokke, et kult belte eller i en av høstens store skinnvesker, for å gi looken det lille ekstra.
Powered by Labrador CMS