skjønnhet

Den fineste neglelakken til jul og nyttår

Disse fargene kjører vi på neglene denne sesongen. 

Publisert Sist oppdatert

Julen og nyttår nærmer seg med stormskritt, og neglene skal få en liten makeover. Denne sesongen bytter vi gjerne ut den transparente neglelakken med en litt spenstig farge eller en metallisk variant. 

Tips: Ikke påfør neglelakk rett før du skal bort. Ta deg god tid (om det lar seg gjøre), og legg underlakk, to strøk med farge og avslutt med en top coat, slik at neglelakken sitter godt. For at den skal holde ekstra lenge, påfør et tynt lag med top coat hver dag – da sitter den i opp til én uke. 

Les også: Kan du dette tørrsjampo-trikset? 

Hvitskimrende neglelakk (eller såkalt «milky») er også en klassiker, spesielt til jul og nyttår. Her er våre favoritter. 

Her er våre neglelakkfarge-favoritter denne sesongen:

Metallisk er en stor trend denne sesongen (les alt om den her), og vi har dilla på sølv- og gullneglelakk. Den nye Holiday Edition-lakken fra Dior er superpigmentert, og er det perfekte tilbehøret på julebord. 

Rød neglelakk er en klassiker i julen, og det funker til absolutt alt – også i hverdagen. Rødt er også denne sesongens viktigste trendfarge, så denne fargen er «bankers».  

Vinrødt eller burgunder er – i likhet med rødt – en klassiker som passer til alt – Her får du flere vinrøde alternativer. Hvis du har like dilla på burgunder som oss, gå for vinrød leppestift også. 

Brun er kanskje et litt utradisjonelt valg i julebordsesongen, men vi elsker det (se flere sjokoladebrune neglelakker her). Gå for glossy mørkebrune negler til en sjokoladebrun kjole ala Hailey Bieber i Saint Laurent.

Svart neglelakk er både mystisk og elegant, og passer til alle sesongens antrekk: Alt fra «Den lille sorte» til et rødt antrekk. 

Powered by Labrador CMS