Deco: Ukens ønskeliste

Foto: Gubi

Nøytraler og nye, gode vaner preger ukens ønskeliste.

Publisert Sist oppdatert

Vi har landet etter årets første uke, og flere av årets nyttårsforsett er ikke lenger bare forsetter – de er allerede historie. Neida (les: joda).

Vi bytter heller ut fortsetter med gode rutiner i hverdagen, og en disse handler om å ta bedre vare på garderoben gjennom å pleie og behandling av det vi allerede har, på en bedre måte. På ukens ønskeliste finner du to produkter som gjør dette til en lek!

Etter en måned med julepynt og glitter lar vi oss inspirere av en roligere fargepalett preget av natur og nøytrale farger. Det er tross av hverdagene det er flest av.

Dette ønsker vi oss til hjemmet nå

Pidestal fra H&M, 1499,- (annonse)

Mobile møbler er en av årets store trender, og pidestallen er kanskje vårt favoritt. Flytt den rundt etter behov, og oppdag hvor mye forskjell selv de minste omrokkeringer kan gjøre for et rom.

Glassvase fra H&M, 149,- (annonse)

Fyll hjemmet med friske blomster!

Pledd i linmiks fra H&M, 499,- (annonse)

Bordlampe fra Gubi, 7275,- (annonse)

Fine bordlamper står øverst på ønskelisten akkurat nå.

Velourpute med svart piping, 149,- (annonse)

Vi tar med oss litt "ferie" tilbake til hverdagen, og skaper hotellfølelsen hjemme med denne puten.

Gulvteppe fra H&M (200x300), 3499,- (annonse)

Lysestake 'Lily' fra Skultuna, 1699,- (annonse)

En klassiker fra Skultuna som vi aldri går lei av!

Speil 'Pond' fra Ferm Living, 3139,- (annonse)

I tillegg til bordlamper, er vi også på utkikk etter store speil til hjemmet – og dette speilet er fortsatt en favoritt.

Sengetøy med plumeti, 399,- (annonse)

Du trenger ikke masse mønster eller farge for å skape kontraster i et rom, jobb heller med ulike teksturer. Dette sengetøyet med plumeti er nøytralt og samtidig teksturert og spennende.

Steamer fra Steamery, 1999,- (annonse)

Steameren fra Steamery er allerede en god gammel venn, og nylig kom den i oppdatert versjon som en hybrid-variant mellom steamer og strykejern. Visste du at det i stor grad er vaskingen som ødelegger klærne, ikke nødvendigvis bruken? I år skal vi bli flinkere til å steame klærne mellom bruk, i håp om at vi kan vaske dem litt mindre, og kun ved behov.

Nuppefjerner fra Steamery, 699,- (annonse)

Har du gensere eller plagg med nupper? I så fall er denne saken genial, og kan virkelig få gamle plagg til å føles som nye. Nuppefjerneren fra Steamery kom nylig i oppdatert versjon, og vi bruker den flittig allerede, spesielt på ull.

Powered by Labrador CMS