Igjen tilbringer vi litt ekstra tid i hjemmet, og det hjelper ikke at dager på hjemmekontor virker å bruke samme metode for tidsberegning, som med hunder. Med andre ord; én dag på hjemmekontor kan tidvis føles som en hel uke.

Det å tilbringe så mye tid i hjemmet bidrar også til et ønske om forandring, rett og slett fordi vi ser oss lei på omgivelsene våre. Men før du begynner store prosjekter med total oppussing, ikke glem at selv de minste ting og elementer kan gi interiøret et nytt løft.

Personlig har jeg alltid vært svak for speil og lamper – spesielt store speil og store lamper. Det er liksom interiørets sko og vesker. Et speil forandrer hele atmosfæren i et rom. Det skaper et blikkfang og bidrar til at rommet føles større. Spesielt i små rom og leiligheter kan speil utgjøre en enorm (nesten magisk) forskjell.

Store speil

pond speil XL
Pond XL speil fra Ferm Living, 3569,- (annonse)

Den populære pond-serien fra Ferm Living har utvidet «kolleksjonen» med et organisk veggspeil i XL-størrelse. Dette er like fint som en blikkfang i stuen, som på badet eller i gangen.

speil oval
Veggspeil fra Moebe (H: 135cm), 4599,- (annonse)

Dette speilet er ganske minimalistisk, og her kommer de fine messing-detaljene så godt frem. Det passer perfekt i gangen eller i en garderobe, slik at du kan speile dagens look i helfigur.

pond speil ferm living
Pond veggspeil L fra Ferm Living, 3139,- (annonse)

Det mest populære speilet fra pond-serien til Ferm Living har vært å se på mang en Instagramkonto siden 2019, men jeg er fortsatt ikke lei. Det kan henges både vertikalt og horisontalt, og passer derfor i stort sett alle rom.

Veldig mange former og elementer i hjemmet er preget av hjørner (i kvadratiske og rektangulære versjoner), og derfor er det fint å tilføre organiske former der der er mulig – som for eksempel med et speil. Det skaper harmoni og balanse i rommet.

SPEIL NORDAL
Stående speil fra Nordal (150×60), 4990,-

Jeg er veldig svak for Art Deco, så dette speilet traff meg umiddelbart!

AMBIENT speil
Speil fra Friends & Founders (200×65), 13.095,-

Dette speilet drømmer jeg om til garderoben eller til gangen. Det finnes også i en enda høyere variant, og kan bestilles i både smoked og clear glass. Jeg elsker at speilet er buet i toppen, det gjør at det føles både klassisk og moderne på samme tid.

Relatert

fluffy pynteputer

Oppdater hjemmet med «fluffy» pynteputer

Pynteputene med "det lille ekstra".
HM HOME KIDS

Deco: Ukens ønskeliste

Ukens ønskeliste er dedikert til barnerommet.