mote

Slik får du stilen til Daisy Jones & The Six

Daisy Jones and The Six.

Craver du plutselig hekletopper, slengbukser og flagrende kjoler etter å ha binget Amazon Primes nye serie? We got you.

Publisert Sist oppdatert
Daisy Jones and The Six ser du på Amazon Prime. Ny episode hver fredag.

Var du en av dem som satt klistret til skjermen denne helgen og så de tre første episodene av Daisy Jones & The Six? Du var ikke alene. Bare timer etter at de første episodene ble sluppet 3. mars skjøt serien opp som nummer én på Amazons topp ti-liste. Albumet fra serien, Aurora av Daisy Jones & The Six, ble sluppet samtidig og havnet på førsteplass på iTunes sin amerikanske liste. Det er visstnok første gang et fiktivt band har landet en slik plassering.

Det er ikke rart at albumet allerede er en hit – smakebitene vi har fått av musikken til bandet i de første episodene lover veldig godt – og det er takket være produsent, låtskriver og komponist Blake Mills. Mills, som står bak all musikken, er kjent for å ha samarbeidet med blant andre Fiona Apple, Sky Ferreira, Laura Marling, Perfume Genius, John Legend, Jack Johnson og Alabama Shakes.

Serien – for deg som ikke har fått den med deg ennå – handler om det fiktive bandet Daisy Jones & The Six og deres turbulente ferd til stjernestatus på 70-tallet. Det er en fortelling fylt av opp- og nedturer, intriger, kjærlighet, sjalusi, drama og masse herlig, ikonisk 70-tallsmote.

Riley Keough som Daisy Jones.

Riley Keough spiller tittelrollen som Daisy Jones, en talentfull sanger og låtskriver som ender opp som vokalist for bandet The Six, som består av den karismatiske Billy Dunne (Sam Claflin), broren Graham (Will Harrison), kompisene Eddie (Josh Whitehouse) og Warren (Sebastian Chacon), og Karen (Suki Waterhouse). Men det er musikken, og ikke minst moten, som spiller hovedrollen i serien, og vi CRAVER både hekletopper, denimslengbukser og pilotsolbriller etter å ha sett de første episodene. Det kan vi takke kostymedesigner Denise Wingate for, hun er nemlig kvinnen bak seriens fantastiske 70-tallsstyling. Wingate er vokst opp i Los Angeles og jobbet i film hele sin karriere. Hun sto bak de ikoniske kostymene i 90-tallsklassikerne Cruel Intentions og She's All That, og serien Melrose Place blant annet, og har turnert med The Bangles på 80-tallet, så hun vet så absolutt hva hun driver med.

Daisy og Billy finner tonen.
Daisy Jones and The Six.
Riley Keough (Daisy)
Daisy og Billy.

Slik får du stilen

Her har vi plukket ut plaggene du trenger for å kopiere stilen til Daisy Jones & The Six:

Les også: Serien du må se nå!

Powered by Labrador CMS