Dette er vårens smykketrender

Disse smykkene står på ønskelista denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Thune.

Smykketrender: Når vi skal style et antrekk ønsker vi alltid å tilføre et personlig element. Noe som sørger for det berømte "lille ekstra" og løfter hele looken. Det kan være en veske, et belte eller et silkeskjerf. Men noen elementer må alltid med for at antrekket skal føles komplett, og det er smykker.

Det kan være alt fra klassiske små ringer i ørene, ringer på hendene, delikate halskjeder eller armebånd. Det er en grunn til at dette ofte omtales som signatursmykker – det er rett og slett prikken over i'en som viser at antrekket er "signert" deg.

Selv om vi legger hovedfokus på å bygge en allsidig og gjennomtenkt "base" for hele garderoben, er vi også svake for oppdateringer og trender, og det gjelder også for smykker.

Vårens viktigste smykketrender

Denne våren er det spesielt tre trender vi har lagt vår elsk på, og som vi oppdaterer smykkeskrinet med. Noe av det vi liker best med disse trendene er at de er tidløse, og vil få "et langt liv" – også etter denne sesongen.

Perler

Perler har gjort comeback i motebildet, men det behøver på ingen måte å være formelt. Vi har blant annet sett mer moderne varianter av perler, både i form av minimalistiske smykker, barokkperler og perler som en del av fargerike smykker. Ikke minst har menn kastet seg på denne trenden!

Chains

Denne trenden gir oss italienske vibber, og det er kanskje noe av grunnen til at vi føler oss ekstra truffet av denne trenden nå som det går mot sommer. Gå for en minimalistisk lenke rundt halsen, eller et chunky statement-armebånd. Vi styler gjerne denne trenden til minimaltiske strikkekjoler, eller oversized herreskjorter og lin denne sommeren.

Foto: Ida Bjørvik

Farger

Farger er kommet for å bli i motebildet, og det gjelder ikke bare for vesker, klær og sko – også smykkene skal være fargerike. Vi drømmer om et statement-smykke i en knallfarge, som en cocktailring, store øredobber eller et halskjede som rett og slett gjør antrekket.

Foto: Ida Bjørvik

Vinn et lekkert smykke fra Thune

I dagens påskenøtt kan du vinne et lekkert anhengskjede i gult gull, fattet med en vakker ametyst i en nydelig lillafarge på 10,87 ct. Over ametysten er det fattet en glitrende diamant på 0,04 ct i kvaliteten W/SI. Premien har en verdi på 6495,-

Delta i konkurransen her!

Powered by Labrador CMS