Dagens Horoskop: Torsdag 28. Februar

Slik blir siste dagen i februar.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganske rolig dag. Du tar vare på deg selv og er du syk så sørger du for å få litt hvile. Det har vært en del forandringer den siste tiden og alle omstillinger har tatt på både psykisk og fysisk. Nå begynner hverdagen å stabilisere seg, og du kan tillate deg selv å slappe av litt.

Tyren 20/4-20/5

Du har bra energi idag. Det meste løper på skinner uten problemer, men du kan havne i en konflikt med en kollega som har en tendens til å suge energi ut av deg idag. Det beste hadde vært om du var ærlig mot kollegaen din og kanskje foreslo en pause fra hverandre.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen begynner veldig langsomt, men etter lunsj går tiden litt vel fort. Du rekker ikke det du har planlagt å gjøre og det gjør deg fort frustrert. Det er bare å innse at du ikke er en klippe når det kommer til å beregne tid, du har alltid vært en tidsoptimist.

Krepsen 21/6-22/7.

Idag hjelper hverken smiger eller trusler. Vennen din gjør som han/hun vil uansett hva du sier, det er like så greit å akseptere en gang for alle, så slipper du å bruke energi på å prøve å overtale vennen din. Kvelden blir morsom og litt eventyrlig.

Løven 23/7-22/8

Idag føler du deg maktesløs. Du har en herlig dag å se frem til, men hvor gøy du enn har det, så kunne du allikevel ønske at du var et annet sted. Du har vanskelig for å nyte nuet, og uroer deg for mye over fremtiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen idag blir veldig interessant og full av diskusjoner. Du og en kollega er som oftest uenig i det meste, men når dere vel begynner å snakke om hva dere ønsker å få til, er dere ganske så enige allikevel.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen handler om å ta beslutninger, noe du pleier å være ganske så dårlig på. Du veier frem og tilbake helt frem til siste sekund, da tar du en beslutning mer på instinkt enn gjennom nøye analyse. Du har vanskelig for å ta valg uansett hva det gjelder.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en morsom og hendelsesrik torsdag der du setter dine egne interesser først. Om noen har noe imot at du prioriterer deg selv, så blåser du i det. Du er sterk alene og trenger ikke andre.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen byr på en hel del interessante opplevelser. Du treffer venner, får høre en masse sladder og blir bevisst på noe du har lukket øynene for tidligere. Hvordan du skal stille deg til denne nye oppdagelsen kommer litt an på dagsformen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir innledningsvis veldig rolig. Du nyter å ta vare på deg selv og jobber i et lagom tempo og skviser kanskje inn tid til en hobby også. I løpet av ettermiddagen tar du kontakt med en venn og da blir det plutselig full fart. Du har en hendelsesrik og komplisert kveld å se frem imot.

Vannmannen 20/1-18/2

Torsdagen handler om å prøve å rekke ting du ikke har rukket tidligere i uka. Det blir en bra dag der du faktisk kommer i kapp med det meste. I løpet av dagen tar du kontakt med et familiemedlem, sammen planlegger dere en reise.

Fiskene 19/2-20/3

Idag våkner du til liv igjen. Plutselig har noe forandret seg og du orker å engasjere deg i sosiale sammenhenger igjen. Du omgås gjerne med venner, noe du ikke har gjort på en god stund. Kvelden blir morsom og du er mer fremoverlent og flørtende enn på lenge.

Powered by Labrador CMS