Dagens Horoskop: Torsdag 21. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å avslutte et prosjekt, men det går ikke helt som du hadde håpet på, for dine kolleger er ikke like motiverende som du er og det gjør at du må dra det tyngste lasset. Ettermiddagen og kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt stressende, det finnes ting du må rekke, men som du ikke har tid til. Gjennom å planlegge og strukturere jobben din, kan du slippe å jobbe så mye overtid. Om kvelden får du besøk av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en intensiv torsdag hvor læring står i fokus. Det kan enten være du som lærer bort eller noen som lærer deg noe nytt. I løpet av dagen får du høre nyheter som både roer ned og opphisser deg på en og samme tid.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du litt nervøs uten å helt vite hvorfor. Du ser frem til helgen for da får du omgås med en person du liker veldig godt. Han/hun har unngått deg litt i det siste og du vet at det er din feil, men du vil prøve å finne tilbake til det dere en gang hadde.

Løven 23/7-22/8

I dag blir du irritert på en sjef som du synes stiller altfor mange høye krav til deg. Du er en person ikke liker regler og forskrifter, noe sjefen din ser ut til å elske. Kvelden handler om en idrett av noe slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en helt annen måte åvhåndtere en krisesituasjon på enn din kollega. Som jordtegn er du rolig og stresser ikke unødvendig, noe som er rake motsetningen til din kollega. Det ender med at du både må løse problemet og roe ned din kollega.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen prøver du å sammenfatte en rekke fakta som du kan ha bruk for. Det går ikke så bra som du hadde trodd, du er ikke så fokusert som du pleier å være. Private problemer går utover jobb og får tankene dine til å vandre i vei.

Skorpionen 23/10-21-11

Du føler at du har mye å bevise i dag, men dessverre er ambisjonene dine litt høyere enn kunnskapene dine akkurat nå, så du presterer ikke helt som du hadde håpet på. Om ettermiddagen får du nyheter som vekker en del spørsmål.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig opptatt av å være likt av alle. Du må vinne kolleger over på din side for å nå de målene du vil oppnå og gjør det beste for å sjarmere kollegene i senk. Hvem kan vel motstå en sjarmerende Skytte?

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir tøff, krevende men samtidig morsom. Du begynner å lære å kjenne noen kolleger som har holdt seg litt for seg selv bedre og på ettermiddagen og kvelden omgås du med venner og gjør en fysisk aktivitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må gjerne være litt bestemt mot en kollega som alltid krysser grenser og gjør livet vanskelig for alle andre. Han/hun har ingen oppfattelse av hva som er etisk riktig, og er villig til å gjøre alt for å åpne de målene han/hun har satt seg.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en kollega som klarer å få deg i skikkelig godt humør i dag. Denne personens varme og humor hjelper deg når du føler deg litt nede i dag. Det dystre været og private problemer sliter på deg mer enn du er villig til å innrømme.

Powered by Labrador CMS