Dagens Horoskop: Tirsdag 5. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å sparre med en sjef, som ikke går så bra. Dere ser ut til å mene veldig forskjellig og da blir det fort litt vanskelig. Det er lenge siden du har møtt en person med så ulike meninger som deg. Kvelden handler om å ta og gi når det kommer til en følsom situasjon.

Tyren 20/4-20/5

Du er ikke så vanskelig å overtale idag, være seg om det gjelder noe som har med jobb eller fritid å gjøre. Mars sin posisjon gjør deg nysgjerrig på det meste og får deg til å ville teste ut nye ting. En kollega kommer med et uventet forslag som du gjerne slenger deg på.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en hel del som taler imot det du har lyst til å gjøre idag, men du velger allikevel å tro på deg selv og følge magefølelsen. Gjennom å stikke ut haken på denne måten, kan det hende du provoserer noen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir interessant og litt stressende. Du har mye du skal rekke idag, så det gjelder å planlegge godt. En krangel mellom to kolleger setter deg i en tøff situasjon, begge parter vil at du skal ta deres parti.

Løven 23/7-22/8

Det ligger en stemning av forventning i lufta, og det gjør deg litt nervøs. Du prøver å slappe av og være ditt vanlige, sjarmerende jeg men det er vanskelig når du innvendig er så urolig, uten å helt vite hvorfor.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av tirsdagen tar du tak i et prosjekt som krever en hel del presisjon. Du liker å pusle med ting, spesielt om det innebærer noe du kan skape. Kvelden byr på en aktivitet av noe slag.

Vekten 23/9-22/10

Du er i godt humør denne tirsdagen. Du føler at problemene dine er på vei til å bli til noe positivt og det gir deg tro på fremtiden. I løpet av dagen får du nyheter som har med penger å gjøre, og som gir deg mulighet for å planlegge sommeren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke så bra på resonnementer som du kanskje tror. Du setter deg fast i et spor og har vanskeligheter med å se problemer fra flere synsvinkler. Om du tar et steg tilbake og lytter til kollegene dine, kommer du til å innse at du mangler en viktig puslebit, som kan være løsningen på problemet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Idag holder du deg unna alt og alle. Du vil se om en viss person savner deg om du ikke er tilstede, men når du ikke får noen direkte reaksjon, svarer du ved å flørte med noen andre i stedet. Akkurat nå har du en komplisert relasjon til denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tror du har ting under kontroll, men du kunne ikke tatt mer feil. Det er intriger, problemer og drama rundt deg. Selv om du ikke opplever dette som noe som involverer deg, så gjør det det. Mye av det som skjer, skjer på grunn av deg, uansett om det er bevisst eller ikke.

Vannmannen 20/1-18/2

Du snakker med en kollega som alltid har en unnskyldning på lur og som er borte veldig mye, noe som gjør det vanskelig for andre. Selv om kollegaen din i henhold til seg selv har gode unnskyldninger for sitt fravær, så skaper denne personen en del problemer på jobb. Kvelden handler om å planlegge tiden fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Idag er du uvanlig flørtende med en person. Dels fordi du vil lære å kjenne denne personen bedre, og dels fordi du synes det er gøy å se at han/hun blir så sjenert. Du merker at denne personen blir litt satt ut, selv om han/hun prøver å skjule det. Her er det du som har overtaket.

Powered by Labrador CMS