Dagens Horoskop: Tirsdag 4. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du veldig irritert på en kollega som nok en gang skal ut og reise. Du innser at du egentlig ikke er irritert på denne personen, men på at denne personen får mulighet for å slippe å jobbe et par dager mens du må sitte hjemme i kulda. Kvelden handler om en sport eller hobby av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt denne tirsdagen. Det har vært en intensiv helg, og nå begynner for lite søvn og for mange sene kvelder å gjøre sitt med formen din. Om du bare prøver å ta det med ro og fokuserer på én ting om gangen, kommer du til å klare denne dagen også.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sint og skuffet over en slektning som har holdt noe hemmelig for deg over lengre tid. Du forstår hvorfor familien din ikke har sagt noe, samtidig som du synes at han/hun er dum som ikke stoler på deg. Husk at du aldri har vært spesielt bra på å holde på hemmeligheter.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ta vare på seg selv. Uansett om du har blitt eller er på vei til å bli syk, så er det varm drikke og hvile som gjelder. Prøv å ikke overanstreng deg og jobb absolutt ikke for mye i dag. Du har behov for å komme hjem og puste ut.

Løven 23/7-22/8

I dag tar du en sjanse, som virkelig viser å lønne seg . Du pleier ikke være den som tar risikoer, men i dag har du mye innflytelse fra Mars som gjør deg litt mer dumdristig. I dette tilfellet, er det bare bra om du tar en risiko.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være veldig sta og det er den siden du viser sjefen din når han/hun kommer med et heftig krav. Det er ingenting som kan få deg til å endre mening, så det er mer sannsynlig at sjefen din velger å endre seg, enn at du gjør det.

Vekten 23/9-22/10

Du er lei krangling og dårlig stemning på arbeidsplassen, og orker ikke flere kolleger som snakker bak ryggen på hverandre. Iblant innser du hvor umodent voksne mennesker kan oppføre seg. Det beste du kan gjøre i dette tilfellet, er å holde deg unna intrigene. Kvelden byr på mye interessant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har det ikke bra med deg selv fordi du har vært sur på en kollega, men du vet ikke hvordan du skal be om unnskyldning uten at det blir rart. En liten gest kan hjelpe? Hvorfor ikke be din kollega med på en kaffe eller noe?

Skytten 22/11-21/12

Du er på krigsstigen når det kommer til en kollega du mener tar for mye oppmerksomhet og plass på jobb. Du er selv en person som krever plass, og det er kanskje derfor du blir så følsom når andre stjeler rampelyset fra deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir veldig intensiv. Du har en hektisk timeplan foran deg med jobb, aktiviteter etter jobb og pakking. Her gjelder det å være effektiv og å sørge for å vite hva du skal ha med deg før du begynner å pakke.

Vannmannen 20/1-18/2

Du funderer over en beslutning som det finnes mange fordeler og ulemper ved. Egentlig handler det om hva som er best for deg og hva som til slutt er best for din familie. Det blir ingen enkel beslutning å ta, men i dag skjer noe som gjør det enklere for deg å velge.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir skuffet over en kollega som ikke hører av seg til deg når du ringer eller sender melding. Husk at denne personen er opptatt og sikkert kommer til å svare så fort han/hun får tid. I løpet av ettermiddagen finnes det en risiko for at du bruker unødvendig mye penger på et impulskjøp.

Powered by Labrador CMS